Turul Szárnya

Published in Hungary - Social interactions and entertainment - 08 May 2024 07:25 - 10

Üdvözletem Drága Honfitársaim!


https://moderniskola.hu/wp-content/uploads/2024/03/zl.jpg


A mai naptól kezdődően toborzó programot hirdetek, amelynek célja hogy az e-magyar társadalom gyarapodjon, és még erősebbé váljon!

Mivel jelenleg a közösségünk kicsi, és sokan vannak akik tényleg megfelelő motiváció ellenében toborozni kezdenének, így úgy vélem érdemes munkásságukért olyan állami ösztönzést felajánlani, ami tényleg motiválja az e-magyar társadalom tagjait! Így minden, a mai naptól szerzett Society Bulider (invitációért járó medál) után az állam ad 25 goldot, ami úgy vélem, olyan összeg, amiért már tényleg hajlandók egyesek komolyabb toborzásba kezdeni!

Mivel jelenleg ezt tekintem a leghangsúlyosabb dolognak, és a legeslegfontosabbnak, hogy az ország népessége és  ezáltal harci ereje, közössége és hatalmi státusza növekedjen így jelenleg a számomra kiutalt teljes aranyösszeget a tőzsde ellátásán kívül erre fordítanám!

A toborzás és annak jutalmazása egy általam vezetett excelben lesz vezetve, azok akik jelenleg toboroztak már:


Der Kommissar___ 7

Jaca____________ 1

Fudalam_________ 1

Livcsi___________ 2

Busmann________ 2

Qrcy____________ 2

Bosszuallo________ 2

fsb1000__________ 2

Mindegyki________ 5

Turul Harcos______ 1



Ők azok, akik eddig már kaptak medált, minden magyar játékost átnéztem, és ők visszamenőleg nem, hanem a mai naptól kezdődően kaphatja mindenki az invitációért járó állami goldokat!

https://static.darabanth.com/images/1/7/1720216.jpg

Support

Der Kommissar

Comments (10)

Az ötlet nem rossz. Viszont van egy buktatója. Mi van ha eléri a meghívott a 20-as szintet. Megkapjuk a society builder medált. Utána itthagyja a játékot?
Igen, a Fudalam által említett dolog az egyik buktató (nekem 7 meghívottból 3 játszik aktívan, szerencsére mind magyar), a másik, hogy sokkal könnyebb külföldieket beszervezni, mint magyarokat. Szóval a Store-ról képernyőképet kellene kérni minden egyes kiutalás előtt, bizonyítani, hogy magyar az illető és aktívan játszik. És utóbbi miatt nem a kapott medálok alapján (20as szintet 5 percig se tart elérni), hanem mondjuk az elért 50es szint után adnám a goldot.
Csinálok 10 kamuprofilt, akkor is jár a gold? Ha nem, hogyan ellenőrzöd?
Építő jellegű ötlet: - Kamuprofilt tudtommal itt nem lehet leszűrni (IP lista vagy ilyesmi alapján) azonban lehetséges, hogy egy azzal meglehetne oldani a fenti dolgokat, hogy mondjuk a regisztrációt és aktivitást lehetne figyelni egy ideig, példának okáért két esetleg három hónapig, ha aktív marad addig az emberke, akkor járna érte az arany Nyílván ez több adminisztrációval jár, de valamilyen szinten kiküszöbölhető lenne a kamu illetve a gyorsan AFK fiókokat. - Másik járható út lehet, egy kisebb jutalom, hogy mérsékeljük a csalásokból adódó visszaélések száma, mivel lehet lenne az a szint amiért nem érné meg már az összeg. - Még egy utolsó ötlet, ha már egyszer a medál tulaja megkapja az aranyat, lehetne adni a meghívottnak is bizonyos összeget - Jutalmaznám továbbá a fejlődést is, és saját jelzés alapján lehetne 10 vagy akár 25 szintenként jutalmazni az aktivitást.
Oké, akkor csinálok 2 kamuprofilt, és naponta egyszer belépek edzésre, minimális termelésre és a DO miatt. Ez napi max 10 perc a 2 + acc-al számolva.
Der Kommissar felé ötletet támogatom! Én 51-es szintű vagyok 1 hónap játék után. Szóval még ez sem sok. De legalább nem öt perc alatt éri el valaki a 20-as szintet.
Üdvözletem! Gondolom senki nem feltételezi azt, hogy én az állam pénzét ész-nélkül szórnám ki random kamuprofil készítőknek, nyilván nem részleteztem a nyilvánvalót, mert pont az a baj a törvényi szabályozásokkal hogy hiányzik mögüle sokszor az emberi észszerűség, az alkalmazkodó készség, így aki potya goldot akar, de pofátlan módon, bízhattok benne hogy lebukik... Amúgy pedig aki meghív valakit, és netán a meghívottja itt hagyja a játékot, arról nem tehet csak a meghívója, hanem akkor a mi közösségünk nem eléggé vonzó számára... Ja és a 25 gold sem légből-kapott, mivel ha belegondoltok ha csak 2-3 napot is játszik az ember, és megunja, annyi idő alatt az ember tud annyit költeni kis cégalapításokkal, kezdőküldikkel és egyebekkel, hogy visszahozza a belefektetett pénz egy részét... De a legfontosabb mégiscsak az, hogyha 10 meghívottból csak 1 marad meg állandó játékosnak már akkor is megérte a belé fektetett goldot, mivel most vagyunk abban az időszakban hogy van értelme még csatlakozni ide, nem telt el túl sok idő hogy bárkinek túl nagy legyen a lemaradása, és ha az egész programmal csak 5-10 játékost tudunk szerezni, már az is hatalmas tényező...
De pont ez az, hogy sajnos szinte semmi aranyat nem hoz vissza. Hiszen elég szinte leharcolni az összes életet, S már 20-as is az illető. 5 perc. Nem kell hozzá céget alapítani. Minimális, amit ez idő alatt visszatermel az államnak. Az ötlet nem rossz, ezt hangsúlyozom. De szerintem finomítani kellene.
Én értem, de viszont ha nyilvánvalónak látszik a csalás, akkor úgy is cikkezek róla, és kitárgyaljuk, bár eddig úgy érzem, hogy nem kell ilyesmi miatt aggódni, mivel azóta se regisztrált magyar játékos, és az egész játékba 2-en regisztráltak, tehát nincs nagy tolongás, úgy látszik nem kell senkinek még a 25 Gold se... Ha a hét holnapig sincs egy szikrányi eredmény se, akkor állami kamatmentes hitelezés lesz a kövi program, úgyis hallottam sokaknak van raktár problémája...
De az ötlet nem rossz. Nem kell egyből elvetni, ha nincs eredmény egy hét alatt. Smile