OchiReci Chronicles

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 11 May 2024 02:51 - 0

Noaptea e un sfetnic bun, doar ca să fie și benefic e nevoie de mai multe nopți ca să o poți asculta și înțelege adecvat, până la serenitate mai e cale lungă așa că începem pas cu pas.

Am șters articolele anterioare, nu-și aveau locul - în fapt nici nu trebuiau să fie scrise, dar amu e prea târziu pentru mustrări de conștință, aveau ambele o idee dar nervozitatea m-a făcut să le fac prea abrupte și prea eronate în loc să fie explicate la calm și cu decență. Deci au dispărut și să rămână îngropate în negura timpului o veșnicie (din păcate ramificațile lor nu vor fi atât de ușor pierdute în timp, dar ajung și acolo curând)

În primul rând îmi pare nesups de rău că mi-am permis să mă enervez nejustificat pentru niște pixeli, am o scuză cumva că am avut un eveniment RL care m-a scos din sărite și ce s-a întâmplat aici a pus doar paie pe foc, părerea mea de rău e că m-am lăsat atras în vârtejul vorbelor deșarte în loc să le ignor așa cum trebuia și era mai adecvat.

Din păcate nu doar m-am băgat singur unde nu trebuia dar am și răbufnit, evident disproporțional și ce a ieșit nu e sub nici o formă ok sau normal, ba dimpotrivă e complet eronat și anormal.

Am încercat mult timp să respect o vorbă a lui Einstein: "un prost se ceartă, un deștept încheie un conflict și un înțelept nu-l începe", dar din păcate pentru mine zilele trecute am eșuat lamentabil și m-am aruncat direct în prima categorie, ceea ce mă mâhnește profund.

Credeam că am suficientă experiență să nu fac asemenea prostii și consideram că sunt demult imun la vorbe în vânt, ei se pare că la controlul de realitate am eșuat complet la acest test, din păcate.

Evident în tot ce a fost aici și pe chatul jocului, au existat multe cuvinte deșarte care nu trebuiau să fie (am vorbit și cu adminul care m-a atenționat și se rezolvă), cuvinte care au lovit și jignit oameni ce nu trebuiau jigniți (nu fac diferențe între jucători, vorbesc la general pentru că indiferent de haină nici un om nu trebuie căutat la scame, nu e corect).

Deci tot ce pot să fac și e normal să o fac, e să-mi torn cenușă în cap și să îmi cer scuze în fața comunității pentru derapajul trecut și scuze sincere tuturor care au fost sau s-au simțit lezați de vorbele mele.

O să-mi acord timp să mă liniștesc și o să iau o decizie referitor la viitorul meu în joc atunci când voi ajunge în acel punct, până atunci mă voi ocupa de proiectele mele, de unitate și partid și o să las pe restu să se joace cu lumea asta mare, în care încăpem toți și nu e nevoie să ne călcăm pe bătături.

Astea fiind spuse, eu vă salut și vă mulțumesc de timpul pierdut citirii acestui articol.

Spor în toate!


Support

Comments (0)