Greek News

AtilaBG - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Warfare analysis - 01 Apr 2024 10:13 - 0

Καλησπερα σε ολους,

η σημερινη ενημερωση θα αφορα μονο το στρατιωτικο κομματι.

Α) Αρχικα βγαλαμε και εμεις και η κυπρος αμυνα στις επιθεσεις των σκοπιων ετσι ως αποτελεσμα περναμε στην αντεπιθεση και μαζι βαραμε 2 περιοχες ταυτοχρονα.

Β) Επιτεθηκαμε στην τουρκια και η πρωτη επιθεση περναει επιτυχως καθως σε περιπου μιση ωρα αν ολα πανε καλα θα κατακτησουμε την πρωτη περιοχη στην Ασια,θα συνεχισουμε κανονικα τις επιθεσεις μας και την επεκταση προς το Ιραν,χωρις ομως να αποκτησουμε συνορα με Γεωργια και Ιραν απο δικη μας επιθεση καθως δεν ξερουμε μελλοντικα με ποιες χωρες θα συμμαχησουν.

Γ) Στην Αιγυπτο δυστυχως δεν καταφερνουμε να παμε καθως επιτεθηκαν ηδη τα σκοπια ,οπως και στο ισραηλ που προλαβε την περιοχη η ουδετερη Βουλγαρια.

Δ) Στις μαχες των συμμαχων ,οπως πχ της Κινας παρακαλω πολυ να μην βαρατε πανω απο συμμαχους ,εαν στα τελευταια 3-4 λεπτα δεν βλεπετε καποιον να εχει βαρεσει μπορειτε να βαρεσετε για το μεταλλιο. Η Κινα ηδη εριξε για εμας 50 μυρια και βαραει ff κατα σκοπιων,ας μην χαλασουμε τις σχεσεις μας.

Ε)Παρακαλω πολυ επισης στις μαχες των ουδετερων χωρων να μην γυρνατε την μπαρα κατα των ενεργων χωρων. Εγινε σημερα στην Σουηδια και καλο θα ηταν να μην επαναληφθει καθως οι σχεσεις μας ειναι αρκετα φιλικες.


Ψαχνουμε ακομα ιδιωτες για εταιρειες φαγητων αν καποιος ενδιαφερεται να επικοινωνησει .

Support

Comments (0)