Turul Szárnya

Published in Hungary - Social interactions and entertainment - 14 May 2024 06:42 - 5

Üdvözletem Drága Honfitársaim!

https://promotions.b-cdn.net/article/114030/1698707389_zaszlo-magyar.jpg?width=1920&crop=1179%2C772%2C16%2C129

8. napja vagyok az ország élén, és azóta számos programmal próbálkoztam a toborzási program(ami jelenleg sikertelen) és az állami kamatmentes hitel programjával amivel egyenlőre csak egy Honfitársunk acelfej élt 35 gold értékben, amit a következő ciklus elejéig kell majd visszafizetnie, tetszőleges részletekben. Ezenkívül ami egyedül sikeresnek mondható az a védelmi miniszterünk javaslatára 145 gold értékben megvásárolt q5-ös kórház, ami minden honfitársunknak javára válik, aki a fővárosba költözik.

De így is úgy érzem, hogy nincs kellőképpen befektetve az állam pénze, csak a pénzváltásra van használva, így fontos lenne, hogy ne csak üljünk az állam pénzén, hanem be is fektessük azt, hogy nyereséget és hasznot hozzon hogy aztán mégtöbbet lehessen befektetni.

Több ötletem is van:

-Szeretnék az állami pénz egy részéből cégeket felhúzni, ami közös érdekű mint például a kórház és a védelmi rendszer, amit a ciklus végén a következő elnöknek piacon átjátszom, és ezt minden alkalommal így át lenne adva az épp aktuális elnöknek. -Előnye hogy állandó és kórház és védelmi rendszer utánpótlásunk lenne, hátránya hogy a jelenlegi állami pénz jelentős részét felemésztené.

-Állami munka program; az épp aktuális elnök az állami pénzből 100 forintos fizetést biztosítana mindenkinek, a külföldi adót felnyomnánk 80-ra hogy ne mások nyerészkedjenek rajta, és az állam 1 forint árát 0,06 aranyra emelné ezzel hazai költésre ösztönözve mindenkit. -Ez hosszútávú és fenntartható tartós hasznot eredményezne mindenkinek, viszont a hazai munkaerőpiac valószínűleg teljesen állami irányba terelődne át, így az itthoni munkáltatók elesnének a dolgozóiktól.

-Az állam, mint aktív piaci szer-eplő felvásárolhatná komolyabb csaták előtt a fegyverkészleteket a magyar piacról, és szétoszthatná a fegyvertelen játékosok között, ez az opció a fontosabb csatákban több sebzést hozna nekünk, de nem lenne a végtelenségig fenntartható, az állami pénz gyorsabban fogyna mint ahogy gyarapodna, viszont a játékosoknak ez hozná a leggyorsabb rövid távú hasznot.

Az összes ötlet megvalósítására valószínűleg nem lenne elég pénz, így választani kell, hogy melyik legyen az az út amelyikre lépünk, pár programot tudunk vegyíteni, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, és bármilyen változtatásra is nyitott vagyok!

Support

Comments (5)

Köszönöm a hitelt, vissza is fizettem, a 2gold /rh miatt sikerült pár nap alatt összegereblyézni.
"állami pénz egy részéből cégeket felhúzni" - Ezt nem kell az elnököknek egymásnak továbbadni, ha a MU orgban csináljuk meg. Amúgy is a Kárpát Dandárba kellene átlépni minden aktív játékosnak, és akkor tudnánk hányan vagyunk valójában.
Állami meló: szóval dolgozzak valakinek, hogy bezsebelje az utánam járó melós egységeket, ingyen? A többi sem tetszik, de én csak dobálózni jöttem. Amíg az állam nem termel elegendő bevételt, addig nehéz mit kezdeni.
A bulgarok kozben ugy lenyomtak az arakat, hogy hazat termelni nem eri meg.
Üdvözletem! Der Komissar az állami mu-t és hozzá orgot már meg is csináltam, Magyar Nemzeti Bank néven, a munkás melós-egység pedig oda fog menni, mert az orgon keresztül lesz a munka kínálva, amiből a kórházakat építjük! Ha netán túltermelnénk, akkor azt az org értékesíti, és megy vissza az állami kasszába-így már lesz bevétele, lehet hogy később fegyvergyártással is kombózni fogjuk, de egyenlőre azt szükségtelennek tartom, ha komoly csata lesz, a magyar fegyvert jó minőségben túltermelőktől fogunk vásárolni...