VISA news

humulus - Newspaper from Romania -

Published in Romania - Political debates and analysis - 19 May 2024 01:26 - 32

https://i.ibb.co/qjHBXkw/ro-ribbon-2.png

Salut romani!

Acest articol se doreste a fi unul de consultare a populatiei asupra unor masuri pe care trebuie sa le luam la nivel de tara. Pentru ca mandatul unui Country President (CP) se desfasoara doar pe un numar limitat de zile, as dori ca cele mai importante decizii care ar putea decide soarta tarii noastre sa nu fie luata nici de mine, nici de guvern ci de voi.

Asadar deschid spre dezbatere pozitionarea Romaniei in razboiul pornit de noua alianta Consilium Fortitudinis (CF) impotriva Serbiei.

Context:
Romania este la momentul actual o tara neutra, ceea ce presupune ca nu face parte din nicio alianta militara. Asta ne ofera posibilitatea sa semnam MPP-uri (pact de protectie militara) cu orice tara ne dorim. 

Romania s-a angajat sa ofere ajutor in scop defensiv tuturor tarilor cu care a semnat MPP. Am facut lucrul acesta recent si pentru Spania.

Romania, prin actualul CP, si-a exprimat votul negativ la propunerea de desfiintarea aliantei PB initiata de Irlanda(IRE) si Bulgaria(BG) si din care facea parte (Bulgaria, Irlanda, Serbia, Grecia, Romania, Iran, Indonezia). Totodata, desi votul a fost majoritar spre dizolvarea aliantei, Romania prin CP s-a angajat sa protejeze orice tara fosta PB impotriva agresiunii a unei alte tari foste PB.

Astazi, am ajuns in situatia in care un fost membru (Irlanda) din alianta din care faceam parte a declarat War unui fost membru aliat (Serbia). Trebuie remarcat faptul ca aceasta actiune a venit in coordonare cu actiunea Braziliei (sau mai exact a grupului Sons of Anarchy - SoA - grup care nu demult era considerat adversar al PB si al nostru), membra si ea CF, de a declara war pe Serbia.

Romania nu poate sta nepasatoare la acest War si va trebui sa aleaga din a respecta cuvantul dat fata de tarile cu care are MPP si mai ales fata de fostii membri PB sau a sta intr-o pozitie confortabila, la umbra unor bonusuri pe care nu ni le poate garanta nimeni pe viitor.

Avem doar doua optiuni, si va rog ca fiecare cetatean sa voteze, public, transparent si cu propria constiinta.

1. Romania trebuie sa se pozitioneze anti CF (pro Serbia)
2. Romania trebuie sa se pozitioneze pro CF (anti Serbia)

Decizia sta in votul fiecaruia dintre noi, asa ca astept un comentariu la acest articol cu optiunea voastra. Consultarea publica se incheie astazi la ora 00:00 (ora Romaniei).

Semnat humulus, 
Romania Country President

Support

Sir barbodgeometarrr

Comments (32)

Nu știu cât contează vorba mea...un mic jucător și eCetatean..dar eu zic să rămânem în poziția unde Romania poate evolua și se poate proteja mai bine. Dintre doua lucruri rele, alegem lucrul mai puțin rău. Rămânem neutri sau suntem alături de bulgari, vecinii noștri, la fel de puternici ca noi.
Florinho, incurajez fiecare sa-si exprime opinia, dar ca sa nu existe interpretari, as dori sa plasam si un vot clar. Gen, Votez optiunea 1 sau Votez optiunea 2.
Hope for ur support o7
Vote for 1. If I can vote here 😅
Vote 1
Pro Serbia vote 1
1
Votez sa ne alaturam CF
Votez 2, si cum zice si Tankardist - Join CF
Votez 1
Peste tot suntem aliati cu sarbi De ce nu si aici? Sunt pro Serbia asa ca Votez 1
Votez 1
Eu personal nu voi vota nici în nume propriu și nici în calitate de comandat al Lupilor, însă fiecare lup o poate face personal. Mulțumesc de înțelegere!
Votul traditional pro srb 1
1 pro SRB
se pare ca momentan e mai ok pro srb, pot sa schimb votul? imi dau singur jos chestia aia de pe spatele buletinului
O7
Doar ce am luptat pt. Serbia, mi-ar ramane gust amar sa sar gardul. 1
Votez prima variantă.
Votez 1
Votez optiunea 1
1
Votez ca cetatean optiunea 1
ο7
Romania, thanks. ♥️
1
1
1
1
o7
o7
1