OchiReci Chronicles

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 21 May 2024 07:36 - 4

Prezentul proiect este doar în prezentare, pentru că am promis că îl scriu și mă cam supăr dacă nu mă țin de cuvânt Smile.
O să încerc să îl prezint cât mai simplu posibil să fie ușor de înțeles, el poate fi implementat de stat sau chiar și privat (prin donații) rămâne la latitudinea celor în măsură să-l facă cum vor, dacă vor să-l facă (eu nu am să zic  că e obligatoriu, doar zic că am promis că îl scriu și fac asta, el poate fi modificat, etc de oricine și oricum).

Storage-ul e foarte important în joc, cu cât avansăm avem nevoie de mai mult spațiu de stocare și de asemenea la început e dezastru, dar când ești nou e greu să duci toate la un nivel acceptabil și foarte probabil capacitatea de stocare e ultima pe lista aia de must do.

De aceea eu aș considera optim să zicem 10 premii de big storage, 9000 capacitate (care costă 35 gold unul, deci 350 gold) și 40 de premii de small storage de 1000 (care costă 175 ron unul deci 7.000 ron care tot 350 gold ar veni).

Evident premile mari pentru jucătorii mari și cele mici pentru cei care deabea încep să înoate în mare în prezentul joc.

Criterile ar fi destul de simple, nivelul în joc, experiența, rangul militar, nivelul de TP, fiind vorba despre un program care nu e neapărat social, e normal ca prioritari să fie cei care deja joacă și se dezvoltă, pentru cei mici fiind premile mici (iar la nivelul ăla 1000 storage e foarte bun).

Sunt însă niște probleme și prima ar fi că noi suntem cu totul 146 de cetățeni, dar evident că numărul real e mult mai mic. Optim să avem 50 de oameni care să fie ajutați în program ar fi ideal, dar nu sunt atât de sigur că o să îi și avem! Rămân din păcate pesimist, dar sper să mă înșel!

A doua chestie care face acest program să nu fie chiar pertinent acum este faptul că în o săptămână vor fi discount-uri la companii și probabil statul se va băga acolo pe programe specifice (nu mai sunt în Guvern, nu știu dacă s-a menținut ideea, știu că exista dinainte și probabil încă e, dar repet pot doar specula pe temă și atât). Update: din ce am înțeles nu vor mai fi discounturi la firme deci acest impediment cam dispare!

Ar mai fi și chestia trei, adică foarte probabil va fi o perioadă de reducere la storage, când va fi mult mai ușor de ajutat lumea și la un cost mult mai mic. Dar cine știe când va fi ea sau dacă va fi!

Toate astea sunt însă chestii ce trebuie dezbătute de cei în măsură și găsită o soluție de compromis.

Evident 700 gold e o sumă destul de mare, repet însă mă îndoiesc că se va ajunge chiar acolo și ținând cont și de restul chestilor pe care vi le-am comunicat deja, cred că pe moment ar merge un proiect pilot redus gen 1 premiul mare și 9 premii mici, ar veni 35 gold plus 1.575 ron care is 78.75 gold.
Deci cu 113.75 gold se poate face și acum programul redus, să ajute special pe cei care acum au nevoie de spațiu și care nu pot aștepta să treacă timpul!

Luați ce vă place, aruncați ce nu vă place (sau ignorați articolul complet dacă nu-l considerați fezabil sau util).

Eu am prezentat cum am promis ce gândesc pe temă, de e bine sau rău timpul va spune, de se va implementa sau nu (în forma asta sau alta) deasemenea.

Mulțumesc că ați avut răbdare să citiți

o7

Support

Comments (4)

Ideea nu e rea DAR nu o vad realizabila...nu o sa bage atata gold in special pt storage
Toate la timpul lor Alin, eu personal mi-am făcut treaba, am scris ce am promis și de aici nu mai ține de mine! o7
Cred ca mai bine utilizezi org ul UM ului unde poti sa depozitezi marfa fara numar Colegii de UM care au surplus il doneaza orgului comandantul tine evidenta si cand este nevoie poate fi donat din org inapoi. Nu crezi ca este mai ieftin? Zic si eu
sincer nu stiu marius ce storage au org-urile, dar asta e program pentru simpli cetateni si nu cred ca ei au org-uri, nu prea as vedea cum