cats are here mates

Published in Bulgaria - Social interactions and entertainment - 26 May 2024 00:13 - 2

Добро утро!

https://i.imgur.com/ESuJNCM.jpg

https://i.imgur.com/T7OD3ts.jpg

https://i.imgur.com/ZjK85rL.jpg

https://i.imgur.com/ANX3RaS.jpg

https://i.imgur.com/RYSg5pw.jpg

https://i.imgur.com/rYTRFYK.jpg

https://i.imgur.com/IjObWY9.jpg

ErepbuglikАлекс Alex Звездев Zvezdev🇧🇬:
https://x.com/terziev/status/1794437919010062443?t=a_fnFWysNr3FlA5sSq_ERA&s=35

Кажете ми, кога #тиквоня е писал такова нещо!? А... а пак го изберете дебили....!
#изражданеИсиеБре и нагъл както винаги! израждане на съд... #поршейкин йок! Да 
И за #едиотите и #мухътъ също... Никога и никъде повече #гроб #израждане или #дпс на #избори2024 😁ПОМНИТЕ ЛИ?

За 20 минути арестуваха трима души, които са искали да убиват Пеевски! ЗА 20 МИНУТИ И ТРИМАТА! Без дори и да са си помисляли за свинята, но Той пожела и ги арестуваха.

ПОМНИТЕ ЛИ?
Преди точно 8 години бе убит показно А. Антов, шеф на модна къща Агресия. Тогава от КРИБ скочиха с ултиматум към правителството на БУДА 2 и лично Борисов обеща, че до една седмица убийството ще бъде разкрито. Да сте чули нещо за убиеца, или развитие някакво по следствието? НЕ!

ПОМНИТЕ ЛИ?
Седмица преди това брутално бе убит Веселин Стоименов, извършил юридическата ликвидация на ВИС 2.

ПОМНИТЕ ЛИ?
Как Сарафов ни раказваше за "изключителните професионалисти", които стреляха с гранатомет по трактора и от 30 метра не можаха да уцелят лимузина няколко пъти...

ПОМНИТЕ .ЛИ?
Преди 7 години един младеж бе отвлечен. Лицето Бойко Борисов, в качеството му на министър председател направи щаб в собственият си дом и след като бащата на отвленият си плати момчето бе освободено от похитителите. Бащата благодари на Буда и всичко приключи. Да сте чули някой да е арестуван, или за някакво равитие по случая?!

ПОМНИТЕ ЛИ?
Преди 6 години служител на НАП бе разстрелян със снайпер в центъра на София. Лично Цацаров и Буда се заканиха, че атентатора "ще си го получи". Да сте чули някой да е "получил" нещо?!

ПОМНИТЕ ЛИ?
След взрива в Горни Лом, в изборната нощ, след парламентарните избори Бойко Борисов - Буда заяви "Този взрив не е случаен, аз знам нещо..." Някой да е чул или разбрал, какво знае Буда за взрива при който загинаха 15 човека? Осъдени няма! 

ПОМНИТЕ ЛИ?
"В парламента има хора, които се занимават с наркотрафик" Твърдение на премиера Бойко Борисов - Буда пред национални медии. След сигнал на БОЕЦ до прокуратурата, Буда обяснил, че се бил объркал!

ПОМНИТЕ ЛИ?
"Имам информация от службите, че Доган ме е поръчал да ме убият" Изказване на премиера Бойко Борисов - Буда от трибуната на Народното събрание. След това същият Доган заяви, че правитеството на Буда е без алтернатива, а Борисов каза по негов адрес, че е 'мъдър човек".

ПОМНИТЕ ЛИ?
През 2013г. Борисов заяви, че избора на Пеевски за шеф на ДАНС е бил, за да бъде задържан и убит в ареста. После каза, че Пеевски напуска страната, междувременно подари държавата на Пеевски. През 2020г. Борисов каза, че той не се занимава с нищо друго, освен с дарения. А до преди месец Борисов, Пеевски и ПП-ДБ бяха в срамна управляваща сглобка. 

ПОМНИТЕ ЛИ?
 Зверски бе убита русенската журналистка Виктория Маринова заради предаването и посветено на разследване на Биволъ и първото нещо, което властите казаха е, че убийството не е свързано с нейната работа и после бързо намериха удобен убиец. И до днес въпросите са повече от отговорите!

ПОМНИТЕ ЛИ?
През септември 2018г. полицията задържа Димитър Стоянов и румънският му колега Атила Биро за разследването им по ДжиПиГейт. Преди месец Митко отново бе задържан след ченгеджийска постановка срещу него. 

ПОМНИТЕ ЛИ?
В края на 2017г. Люба Кулезич бе свалена от ефир в телевизия BIT, а след това и цялата телевизия бе унищожена! Темата с превзетите медии вече не е тема, Кошлуков си стои в БНТ и всички политици мълчат.

ПОМНИТЕ ЛИ?
Помните ли Къщата в Барселона и сигнала на БОЕЦ до испанските власти и как прокуратурата 4 месеци наред превежда 200 страници от испански? После ПП-ДБ направиха комисия в Парламента, за да пазят имунитета на Бойко Борисов по сигнала на БОЕЦ за БарселонаГейт, а Сарафов след това прекрати проверката. 

ПОМНИТЕ ЛИ?
БОЕЦ разкрихме, че взетите в началото на април 2020г. проби на видинските медици са отказани и унищожени по инструкция на НОЩ и това доведе до взрива на заразата във Видин и след като подадохме сигнал в прокуратурата на мен ми повдигнаха обвинения за Истината! Преди месеци разкрихме, че към онзи момент по вина на правителството на Борисов не е имало достатъчно тестове, а наличните са отивали за тестове за руснаците и беларусците, които строяха ТУРСКИ ПОТОК. Това причини смъртта на стотици българи и пак всички партии мълчат.

ПОМНИТЕ ЛИ репресиите, арестите, делата, обвиненията, насилието и всички удари срещу БОЕЦ, срещу мен, неоримиримите гражданит и независимите журналисти? И ако помните то осъзнавате предателството на ПП-ДБ и че единственото решение е мафията да бъде отстранена от властта, а не да се реанимира и изпира. 

ПОМНИТЕ ЛИ убийството на Къро, Трактора и Нотариуса? Тези убийства се случиха сега и нищо не се е променило. 

ПОМНИТЕ ЛИ Петьо Еврото и Осемте джуджета? Джуджетата все така си стоят в съдебната система и правят същото. И все така справедливост няма.  

ПОМНИТЕ ЛИ искането и подписката с над 12 000 подписа на БОЕЦ за Импийчмънт на Радев? И пак всички партии и политици мълчат! 

ПОМНИТЕ ЛИ?
През последните години за всички тежки престъпления бяха обвинявани все клошари, пастири, "горски човеци" и всякакви нещастници. Или ги обявяваха за битови инциденти, или самоубийства. В същото време няма НИТО ЕДНО разкрито показно убийство, или тежко престъпление. И НИТО ЕДИН ОСЪДЕН ЗА КОРУПЦИЯ!

ПОМНИТЕ ЛИ ТУРСКИ ПОТОК, ПАЧКИТЕ, КЮЛЧЕТАТА, ЧЕКМЕДЖЕТАТА? 

И АКО ПОМНИТЕ, то сигурно сте разбрали, че прокуратурата и службите в България дълги години се ръководиха от тотално некадърни и тъпи буда-шиши-каскето-гъзо-лизачи. И това е най-ценното им качество. Институциите са превърнати в слуги и бухалки на мафията и взе още не могат да бъдат очистени! ИЗРИВАНЕ ТРЯБВА! 

И АКО ПОМНИТЕ, сигурно сте разбрали, че нищо в територията не се случва случайно и без знанието и санкцията на баш-мутрата и Шиши. 

ТА, ЗАПОМНЕТЕ!
Докато не потърсим отговорност на престъпниците, мутрите, ченгетата и корумпираните боклуци, то списъка със жертвите ще става все по дълъг, а утре вие може да сте следващият в списъка на самоубитите и битовите инциденти . Е, от време на време някой клошар ще попълва статистиката за "разкриваемост".
Не оставки и сглобки, а изриване на мафията! Съд и затвор за Буда, Пеевски, Цацарив, Сарафов, Доган и Гешев и изриване до последната мутра, паразит и ченге от властта. Без компромиси. БОЕЦ водим тази битка. 
Част от този пост е писан преди три години. И днес съм убеден, че единственият начин да се преборим с това зло е да продължим борбата още по твърдо и бой до дупка. Първо граждаCheck out Fun adventure към Турция! on Relive! https://www.relive.cc/view/vLqexnZgMd6The battle for the fort Beef Jerky has begun. Unfortunately all places were already taken!
You have been evaluated by Wardarnon and rated as a privateПоздрави от мен и Турция, ужасен интернет и цензура, сега в 4 сутринта, някъв вие от улицата и ме събуди! #неМожеТакаБря и #неставаш да #Турция да го....Водя една при майка ми и й казвам да говори силно и бавно, защото не чува. А на майка ми казвам, че девойката е леко слабоумна!Хайде към Истанбул! #дутро след #в1сутринтаДа и преди #в5сутринта да!? Весел коткоден от мен с #Фрея на ден! .ните трябва да се пробудят и да осъзнаят силата си.
#БОЕЦ да! 

Support

Comments (2)

Cat's 🐈 are sleeping 😴
Клипът е сниман от "мъж" с коментар "жените и колите". Няма значение, че черният джип е със софийска регистрация, а тойотата с варненска. Няколко неща правят впечатление извън това: - сеирджията, който снима за тикток профила си - саморазправата и каруцарските псувни от нежния пол - насилието от нежния пол (да, не само силния го може) - въпреки, че ситуацията е доста неясна - някои медиите си съчиниха истории и ги публикуваха - тонове хейт към жените шофьори, който не идва само от мъже, но и от жени - хейт към варненци и т.нар. "провинцията" - хейт към софиянци и ... "Непровинцията" Социалните медии ни дават "свободата" да си въобразяваме истории от 38 СЕКУДНИ клипове като този. Представяте ли си колко сме зле? ... Или да се назовем "емпати", съчувстващи на някой от героите в клипа - и да си се порадваме 😁✌️