Red Eagle time

Published in Bosnia and Herzegovina - Political debates and analysis - 26 May 2024 13:17 - 11

Pozdrav svima!

Mnogi igrači su nas pokušali pomiriti, ali taman kad se pomirimo, izbije neki drugi problem. Čini se da svi mi nosimo neki inat.. ali inat je čudo...

Ovo je strateška igra za više osoba, gdje postoje pobjednici i gubitnici. Ne može jedan igrač biti glavni u eDržavi. U tome je kvaka: kada se vlast rasporedi na više igrača, CP samo spava u kancelariji i dosađuje se.

Nekad je bolje u igri manje pisati o trenutnim temama i ratovima, jer tada dajemo šansu pregovaračima. Također, ponekad je bolje poslušati igrače i zabraniti pisanje određenih stvari. Treba imati hrabrosti da se to učini.

Šta dalje? Pa, ništa. Ovo je igra. Nemojte unositi događaje iz stvarnog života ovdje, jer mnogo toga prečutim, ali ponekad i ne.

Nekad je i bolje koristiti diplomatiju a ima i dobra stvar a to je da su se sve jake drzave svjeta ukljucile da rat smire tako da im hvala.

Nekad je bolje prepustiti drugima da pregovaraju..jer se sami igraci otkrivaju svoju negativnu stranu..zato sam na pocetku igre odmah prepustio vanjsku poltiku  Lesley

Zašto?

Jer me vecina igraca znam da sam tvrd orah za pregovre Wink

https://i.imgur.com/01CNH7p.jpeg
Do slijedeceg pisanje CP eBosne i Hercegovine

Red Eagle

Support

T28KRinumLesleydemahuM

Comments (11)

A đe pečat ?
o/
radiš uredski posao i samo spavaš Laugh to su riječi koje i ja dobijam u RL Laugh
na dnu sa desne strane
IMAL KO DA PREVEDE I NA INOSTRANE JEZIKE POYYY
hahah
Zar ovo nije inostrani jezik.Poyy
o7
Imate google translate
Hvala ti, predsjedniče o7
nema na cemu i drugi put o7