Desteptarea

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 27 May 2024 10:49 - 28

Salutare tuturor ! 

Ma tot intreb de cateva zile cati jucatori activi suntem pentru ca daca verifici o sa vezi ca suntem 150 in momentul asta in care va scriu si totusi nu stiu daca am vazut mai mult de 35..40 de jucatori pe chat sau in lupta .
Acum...pot fi si jucatori care si au facut cont si au jucat poate o zi doua si s au lasat , m am gandit ca mai sunt si clone ca in orice joc de genul asta dar totusi de la 35..40 pana la 150 unde sunt restul? 

Mi ar placea daca se poate si nu cer prea mult sa lase fiecare dintre voi cate un comentariu scurt ca sa vedem cati jucatori activi are eRomania . Zic sa lasam acest recensamant sa se desfasoare pe o perioada de o saptamana timp in care daca vreti sa ma ajutati sa distribuiti sau sa ii instiintati pe prietenii vostri de aceasta initiativa  .

Vreau sa precizez ca nu fac acest articol pentru vot sau abonare !
Am nevoie doar de un comentariu prin care sa arati ca ai intrat macar o data intr o saptamana . 

Acest recensamant ma va ajuta la un viitor proiect ! 
Multumesc , al vostru coleg , Alin !

Support

OchiReciDellexSTankardistJagas

Comments (28)

o7
https://www.edominacy.com/en/article/1602 conform art. acesta am fi 65.
Pe undeva tind sa cred ca pe acolo e numarul, in unitatile militare sunt inscrisi 74 de oameni, probabil 9-10 sunt clone.
Isus te iubeste!
Priveste cerul
multi sunt 2 click, mai joaca inca 3-4 jocuri similare, probabil nici nu citesc articole...cred ca suntem 15-20 activi(maxim) si în jur de 30-40 2 clickeri
Las aici mesaj pentru Ochireci. Sunt sigur ca nu e clona, e doar pe mute, ca e prea vorbaret.
Cine spune ca nu exista clone guralive? :s
RoBazooka, mai bine scoteai un articol in care intrebari cine a fost jignit de Ochireci, aflai instant 80% din jucatorii activi din ro. Poti sa ii pui si pe caprarii: aia cu mame curve, oportunisti, sclavi, detinatori de sclavi, lingai de tevi, prosti, fuduli, etc.
o7
Roman cat de cat activ, care se incapataneaza sa nu-si faca pe discord cont, activ pe cat de putin se poate si care si-a jurat ca aici nu va cheltui nici macar un cent...
siio...si eu...MM Smile
Merg si eu pe maxim 15 activi si lupta zilnic. Restul 2 clicker veniti pentru a ajuta pe unul sau altul, clone sau cei care au intrat au vazut despre ce e vorba in joc. Si au renuntat. Clonele de jocuri nu prea atrag
o7
Intru cam de 2 ori pe zi...
Prezent la recensamant.
O7
Present.
O7
Prezent. Am dat vreo 500 de click-uri pe joc pana sa ajung la articolul asta Smile
o7
usor ,usor cei inactivi vor disparea
2click plus unul aici... Smile
Hai noroc, mult succes cu programul. Acum 50 de zile situația era așa: https://www.edominacy.com/en/article/293, dar era și multă lumea inactivă. Dacă o să am timp o să fac o verificare la xp la fiecare în articol nou și normal as zice ca un 2 clicker face cel putin 100 xp pe zi din train, work si do, unl care joaca mai mult si unul care nu e nimic, Deci la diferente ar fi sub 5000 xp cam decedat, peste cam 2 clicker si mult peste activ. Insa mai ai ceva unde poti verifica, scena politica, adica alegerile prezidentiale si cele pentru congres, La CP în ambele luni au fost 38 voturi si la congres 47 și 48 lunile astea, cam ăștia suntem și cu ăștia defilăm cu mențiunea că la asemenea alegeri votează și cei care nu sunt vi. la partide însă nu prea votează clone, nu așa des la brain 21 voturi aprilie si 16 in mai la honor 19 voturi aprilie si 15 mai si la ucd 9 voturi amu recent si iasa exact 40 de voturi exprimate peste tot, cam numărul real de jucători, maxim aș zice dar îs cam multe voturi la partide ca să nu se fi folosit decedați și acolo. Spor!
mai ai si asta: https://www.edominacy.com/en/rankings/55/1/5 si poti vedea ca la ultimele pagini e clar că ăia au fost creați cu alt scop sau au venit și plecat direct, dar încă îs puși la statistică de asta iasa 154 acum. Opinia mea ca de la pagina 6 e prăpăd și chiar și în primele 6 nu sunt toți activi, ocazional bănuiesc
a era să uit, nu toate clonele îs făcut pentru a fi exploatate la muncă și vot, sunt și unele făcute special pentru medalia de SB, aduse la nivelul 20 si dupa aruncate la cos.
si sa iti dau si o sugestie, pentru ca nu stiu exact cati se vor prezenta aici, dupa ce termini recensamantul poti sa adaugi tu pe cei care lipsesc, ori ca nu au stiut de articol ori nu au vrut sa vina, din cei care sunt pe chat, care lupta, care au functii prin guvern sau unitati, sau orice alta sursa. sunt si straini care evident ca nu au cum sa stie de acest articol, de asta zic.
o7