Greek News

AtilaBG - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Warfare analysis - 02 Apr 2024 12:02 - 6

Καλησπερα σε ολους,

Παρακατω ειναι η 3η ημερησια ενημερωση για τα στρατιωτικα και τα οικονομικα της χωρας.

Στο στρατιωτικο κομματι εχουμε τα εξης ,

α) Καναμε ανακαταληψη της Μακεδονιας απεναντι στα σκοπια ενω παραλληλα πηραμε και μια περιοχη της τουρκιας ,σχετικα ευκολα αν και το damage τους εχει ανεβει λιγο σε σχεση με την πρωτη μερα.

β) Η Κυπρος εχασε στο Αιγαιο αλλα τραβηξε καποιο damage κυριως απο τους συμμαχους των σκοπιων ,το περου ,πραγμα που μας βοηθησε εμας στον κεντρικο μας στοχο που ηταν η Μακεδονια.

γ) Προχωραμε πλεον με επιθεση στις core περιοχες των σκοπιων καθως και RW στο Αιγαιο. Παραλληλα χτυπαμε Τουρκια για την 3η καταληψη σε περιοχες τους,δεν περιμενουμε ιδιαιτερη αντισταση.

δ) Σημερα συναψαμε συμμαχια και με την Σουηδια.Ηδη εχει ξεκινησει η βοηθεια στις μαχες μας με ff αλλα και με 1-2 διασπαρτες nuke απο κινα και σουηδια. Πολυ σημαντικη βοηθεια στο σημειο που βρισκομαστε.

ε) Περναμε νομο για συμμαχια με την βουλγαρια ,ο προεδρος τους ηταν θετικος αλλα πρεπει να δουμε και το κοινοβουλιο τους τι θα πει ,αν συναψουμε συμμαχια θα ειναι μια τρομερη προσθηκη για την χωρα μας.

Υπενθυμιζω οτι στις μαχες των συμμαχων βαραμε μονο στα τελευταια 5 λεπτα και δεν κλεβουμε μεταλλιο. Εαν υπαρξει καποιος σημαντικος πολεμος των συμμαχων θα ενημερωθειτε και προφανως θα μπορειτε να βαρεσετε οσο θελετε.

Τα priorities για τις μαχες θα βγουν στο discord μας : https://discord.gg/ZY7r3HFw . Εαν καποιος δεν εχει discord και προτιμαει επικοινωνια μεσω telegram μπορουμε να φτιαξουμε και ενα καναλι για εκει. 

Οικονομικο Κομματι

Οπως βλεπετε εχουμε αρκετα gold στο ταμειο που χρησιμοποιουνται για τους πολεμους μας και για τους νομους. Παρολα αυτα υπαρχουν και υπερβολικα πολλα που δεν χρησιμοποιουνται. Στα πλανα μας ειναι μεχρι αυριο να εχουμε μια πρωτη επενδυση σαν χωρα για την αυτονομη παραγωγη υλικων.

Πρεπει σαν κοινοτητα να κανουμε την αγορα της Ελλαδος ελκυστικη στους ξενους για να υπαρχει ροη χρηματων και εν συνεχεια grd στα ταμεια μεσω φορολογιας. Οι τιμες μας ειναι αρκετα ακριβες στα περισσοτερα προιοντα,ζηταω απο ολους να ξαναδουμε την υπερκοστολογηση και να δημιουργησουμε μια φιλικη αγορα για τους νεους μας παιχτες αλλα και για ξενους παιχτες. Ηδη εχουμε τις 2 πιο "καλοπληρωμενες" θεσεις εργασιας ,παγκοσμιως. Οσοι Ελληνες παιχτες δουλευουν σε ξενους καλο θα ηταν να επιστρεψουν στην χωρα. Επισης οσοι δεν εχουν εταιρειες Q5 καλο θα ηταν να μην βαζουν προσφορες εργασιας για το δικο τους καλο πρωτα απο ολα ,καθως δεν μπορουν να χτυπησουν τις προσφορες εργασιας για Q5 εταιρειες αλλα και για να μπουν περισσοτεροι παιχτες στους "μεγαλοπαραγωγους"

Αποφασιστηκε επισης να αρχισουμε να επιδοτουμε τους ενεργους μας παιχτες

Για αρχη οποιος παιχτης γραψει απο κατω σε σχολιο οτιδηποτε θα παρει 200q5 φαγητα.Αν επισης μπει στο discord μας η ειναι ηδη μελος θα παρει 100 φαγητα εξτρα.

Εχουμε σκοπο να ειναι καθημερινες οι παροχες αυτες ,οποτε στην καθημερινη ενημερωση να αφηνετε παντα ενα σχολιο. 

Υ.Γ Εαν καποιος ιδιωτης πουλαει ψωμι να μου στειλει μνμ με την τιμη που πουλαει. Οποιος πουλαει πιο φτηνα θα αγοραζουμε φαγητα απο εκεινον.

Support

Comments (6)

o7
07
o7
ο7
o7
o/