Nobody cares about this

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 28 May 2024 03:32 - 13

 Dragi ecetateni, 
   

             Au trecut 2 luni de cand eDom a prins "viata". Romania a avut parte de o perioada linistita, din punct de vedere militar pt ca din punct de vedere social au mai fost niste ...mici neintelegeri, fapt ce ne-a permis sa strangem niste banuti(gold) in trezorerie. 


De ce m-ar interesa asta si de ce e un lucru bun?

             Hai ca-ti spun acum, e de bine pentru ca nenea CP, alaturi de guvern, s-a gandit ca e timpul sa profitam de situatie si sa pornim programul ce poarta titlu acestui articol, adica "Prima firma q5 de arme". 


Bun,bun,da' pentru mine ce inseamna asta?

             Inseamna ca ai sansa sa prinzi niste fonduri nerambursabile in valoare de 380g pentru a-ti indeplini visul de a fi patron de firma q5. Nu e mult, dar nici putin si dorim sa ajutam cat mai multi jucatori activi pentru ca pe termen lung aceasta investitie va fi in favoarea Romaniei in caz de razboi. 


Suna bine, da' ce trebuie sa fac pentru asta? 
        Nu trebuie facut nimic special, iti vezi de joc ca pana acum si-ti faci cunoscuta dorinta de a participa in acest proiect printr-un comentariu aici si completand Formular campanie. Atentie: Cei ce se vor inscrie vor fi tinuti sub observatie de guvern. Am format o echipa formidabila special pentru a va analiza orice miscare. Echipa este urmatoarea (aveti grija ca sunt mai periculoase ca Ernest)

                            https://omusarac.wordpress.com/wp-content/uploads/2016/03/babe.png

Cine?Ce?Cum? 

         Ca sa nu existe discutii: 

                  -Daca ai maxim 2* (ai dat cu Visa,da' nu prea mult) poti sa participi, >2 * si-ti pierzi timpul asteptand vesti bune. 

                  -Sa nu ai firma de arme q5 deja: statul iti ofera gold sa-ti accelereze dezvoltarea prin a folosi angajatii eficient intr-o firma de arme q5. Ramane la latitudinea ta daca doresti sa vinzi armele pentru a creste financiar (si sa investesti ulterior intr-o alta firma sau in campuri de antrenament) sau folosesti armele pentru a lupta si a creste ca rank militar. O sa-ti cerem o poza cu ce firme ai,te-as crede pe cuvant da' n-am incredere. 

                  -Persoana activa in joc

                  -In cazul in care nu era evident, obligatoriu cetatenie romana 


Huo, las' ca stiu eu ca dati preferential goldu !

       Tocmai, ca sa nu fie discutii de genu "x a primit,da' eu nu", totul se va face transparent, cu ss si tot tacamul. Sunt cateva conditii suplimentare celor de mai sus, ce ne vor ajuta sa prioritizam solicitarile, dar nu vor fi publicate momentan pentru ca v-ati axa prea mult pe ele doar ca sa fentati "sistemul" . Lasa, nu va fac munca asa usoara


Inscrierea incepe azi si se termina Sambata dimineata la ora 09:59. Daca vezi ruleta inseamna ca nu mai poti participa.


Pentru intrebari sau discutii puteti sa ne gasiti aici sau puteti sa-mi dati mesaj/comm si va voi explica. Va rog nu ma spamati cu 3201823147 mesaje.

Support

humulusSTankardistDellexLusha

Comments (13)

#partikip
2clickuri pe zi pot fi suficiente pentru a fi *activ(a)* Fiind puțin mai timidă și firavă, tem că nu voi putea susține toată atenția camerelor de supraveghere. SmileSmileSmile
Numele publicatiei e incurajator Laugh De ce ne concentram toti pe army? Estimam ca nu vor fi lupte navale?
@alt pui, Pentru ca pentru o prima firma q5, e mai bine sa mergi pe weapons deoarece sunt mai cautate.
interesant program, succes!
@alt pui, 80-90% din lupte sunt pe uscat, 10-20% navale, in caz de urgenta putem sa luptam cu RPG in navale Smile armele q5 sunt mult mai cautate, ships foarte rar.
Felicitari pt initiativa !
Particip si eu!
@alt pui de alt nume n-am avut buget :sad:
@He did it - never say nobody Cheeky Multumeesc pentru clarificari; suntem la inceput, probabil o sa ajungem si la santiere navale.
M-am inscris.
Particip și eu
Particip . Forța fie cu voi!