eDominacy Digest

danider - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - First steps in eDominacy - 28 May 2024 05:39 - 13

Здравейте, съграждани

Част от вас не са се присъединили към нашия Дискорд сървър (https://discord.gg/hF7h95PvZN). Пиша тази статия, за да ви поканя да поправите това, защото си струва. Ето какво ще спечелите, ако го направите:

1. Ежедневно раздаване на големи количества БЕЗПЛАТНИ оръжия за приоритетните битки на България и съюзниците ни.
2. Постоянни томболи, в които вече сме раздали множество награди - храна, къщи, оръжия, дори Златен билет за Quest Season евента.
3. Много активен пазар на атрактивни цени за всякакви стоки за българските граждани.
4. Допълнителни раздавания за дневни, седмични и всякакви други мисии и евенти от играта или необходимото на много ниска цена.
5. На база на активността, когато има програми за държавно подпомагане, било то безвъзмездно или като заем, се избират хората, които да бъдат подпомогнати.

Още веднъж покана за Дискорд сървъра: https://discord.gg/hF7h95PvZN

Support

Sefira

Comments (13)

Voted o7
free gold and currency for the oligarchs
Антъйде, кат се краде сериозно, се раздава и на дребните въшки Laugh Сарказъм малко, че четох тъпотии тия дни... Във всички подобни игри все едно и също - едни хора трошат нерви, време и пари за да нахъсват и подпомагат и другите, а в замяна има - крадци, ненаядници, гадни картаджии. Като новобранец съм подпомагана и с акъли и със средства, така че съм благодарна за помощта там. Отделно, че който иска да играе отборно, там е мястото, където се правят стратегиите, организират се общите удари (което е супер), купуват се нужните неща на приятелски цени или се даряват на нуждаещите се, на които им се играе. Така че идвайте да става навалица Smile Заслужава си!
Вот
о7
Тъй като не съм получил нищо, не виждам причина да ми държите сметка - къде, как и колко бия Благодаря за разбирането
Подкрепям напълно! Като комплимент, по 1000 к5 хляба за първите десет играча, които се присъединят в канала и останат поне една седмица.
@Guba Otrovna, всички сме минали по този път радвай се на момента Laugh Не го приемай като подкуп или купуване на глас за изборите и да си на тяхна страна! Просто те са магьосници и без да имат звезди(да са вкарвали пари) са се научили как в ден1 да имат максимални тренировъчни сгради и да им падат оръжия от небето, които сега раздават и на теб Cheeky Не е от държавната хазна споко не си го и помисляй
Бетъре, с цялото ми уважение, продължава да говориш неща, които са лъжа
Бетър, като финансов министър и член на правителството в друга игра от година и половина без прекъсване... знаеш ли колко такива писания са ми минали пред очите? А знам колко безсънни нощи сме имали за да планираме неща, да дебнем инициатива, а самата аз колко сметки и отчети в скрийнове ми се налага да правя сума ти часове. И да бъркам в собствения си джоб често ида си зануляваме всички от кабинета складовете за да взимаме важните битки. И все се плаче от кибиците че сигурно се краде, за да стоим на власт, пък то на никой друг не му се занимава и дойде ли случайно, осира пейзажа и си заминава. Активите ни растат, разни програми за финансиране движим, парите в орга от 5 милиона сега се движат над 40 милиона и пак се плаче, че се краде вероятно... Та и тук така майWink
Отчет кога?
Супер сте! о/
Браво !