OchiReci Chronicles

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 28 May 2024 08:17 - 17

O să încerc să fiu cât mai succint posibil  pentru că mai am de scris încă 2 articole după acesta și nici nu am chef să mă enervez, dar cu toate astea o să trebuiască să explic anumite chestii pentru că nu am timp să răspund la orice comentariu și sincer nici chef!

Deci când am făcut Lupii Carpatini cu Thomas am avut câteva discuții, nu foarte multe cu anumiți cetățeni pentru a veni la noi (cred că îi pot număra pe o mână, din păcate nu mai am mesajele că jocul nu le păstrează), nu am făcut campanii de recrutare sau etc, doar simple discuții care au dus sau nu la un rezultat, cel mai notorie fiind discuția cu mariust1 pe care l-am deranjat de vreo trei ori parcă, dar omul decent a refuzat și evident am înțeles.

Thomas a fost împotriva unor asemenea mesaje și m-am oprit imediat, iar de atunci a intrat cine a intrat și asta e. 

Ulterior când Thomas a plecat în RED și încă ne mai vorbeam, mai venea pe chat și îmi tot spunea că lupii care s-au dus acolo nu au fost recrutați, să nu înțeleg diferit și etc. Am zis ok, am mers mai departe nu țin pe nimeni cu lanțu și fiecare e propriul său stăpân.

Mai departe zilele trecute într-un răspuns complet imparțial , fostul și viitorul președinte BattleHero mi-a scos ochii cu chestia asta (un pic exagerată exprimarea sa neconflictuală) deci cumva Iulian e un adversar acid a unor asemenea practici. Am încercat să port acolo o discuție cu el, dar dialogul ăla numai discuție nu e, mai ales că mă și întrerupea din 3 în 3 minute din experiență cred, dar rămâne însă chestia asta el e anti și toți lupii care au plecat rezultă că în fapt doar s-au reîntors și atât (deci evident nu se face așa ceva, mai ales la o asemenea personalitate unica capabilă să fie CP).

Notă: pentru cei care nu pricep ce e cu italic și consideră că mă iau de Hero, vă înșelați îmi exercit dreptul de a fi ironic la propriile sale cerințe pentru o candidatură exprimate cu mânuța lui în respectivul articol, din care rezultă că doar el e capabil și restu..... Eu cred însă că nimeni nu s-a născut învățat și că asemenea judecăți de măsură îs puerile! (Opinia mea)

Nu o fac nici pe lupul moralist, și poziția aia e deja ocupată de un erou, doar că nu știe încă, o să afle la finalul prezentului articol!

Să mergem însă mai departe, în cursul zilei de ieri primesc următorul mesaj de la un membru din unitatea mea:
”Hey, battlehero tried to call me to their MU. I turned them down, but tought you would like to know it.”

Ok, mirat discut cu unitatea și până acum am 13 răspunsuri negative referitor la recrutare și unul pozitiv, mă îndoiesc că mai sunt alții dar numai Dumnezeu și Hero știe (deci ambii într-o propoziție, mama mia!). 

Bănuiesc că omul recrutează după o anumită putere, nu stau acum să văd cei care au plecat cât aveau și nici nu mă mai complic să aflu dacă a fost decizia lor sau tot o nadă din asta!

Ce știu e că am cerut printscreen și am primit asta:
https://i.imgur.com/HM6ljYb.png

URL: https://imgur.com/a/yuOsjPh

Evident am observat că e o discuție mai lungă și Hero o să zică că e doar o aluzie, dar dacă face mac-mac e tot rață, tot opinia mea și de asemenea o vorbă vine nu-i face altuia ce nu-ți place ție!

Oferta e, deci uite că se poate și la case mai mari din păcate, mai ales că, casele ale mari se dau așa de sfinți.

Mesajul meu pentru Hero e o veche vorbă românească: râde oala de ceaun care-i mai neagră la cur! 

Mă abțin să comentez mai mult, oamenii care critică dar fac la fel pe ascuns îs de apreciat, aș mai zice Cine dintre voi este fără păcat să arunce cel dintâi cu piatra.da mă tem că nu o să priceapă!

Spor în toate!

Support

Comments (17)

Toată chestia imi aduce aminte de o glumă de la Vacanța Mare: Reporterul în întreabă pe călugărș și pe la femei mai mergeți? Călugăru răspunde: Ptiu drace, ptiu, ptiu, ptiu ...ai?
Da, am trimis cateva mesaje persoanelor pe care le-am adus in Romania personal(strainii) si care au plecat din UM, nu te fa ca nu i-ai adus prin aceiasi metoda la Lupii, cu mesaje private si promisiuni de chestii gratis, ca am si eu ss-uri. Dupa mizeria pe care ai facut-o in articole si pe chat mi-am pierdut si ultimul gram de respect pentru tine, asa ca asteapta-te in continuare la mesaje de genul.
Amuzant, mai ales că și la tine văd vorbele lu altu! Dar să îți și răspund: nu, omul a venit singur la fel și ceilalți că nu i-am contactat, singurul străin cu care am vorbit pentru lupi e drako pentru știrea ta! Nu am nevoie de respectul tău, chiar nu mă interesează și știi de ce: eu nu zic una și fac alta ca tine! Spor!
Cere-i si data mesajelor, sunt de IERI ( https://prnt.sc/j_Ii1zRZwV3w ), ai sa vezi ca nu am trimis nici un mesaj inainte sa bati campii.
Și să nu uit mulțumesc că ai recunoscut asemenea practici pe care tu însuți le consider rele, întreabă sfetnicu dacă nu te prinzi. Și cu mizeria aia care zici tu, iar nu-s vorbele tale, nu știu ce faceți voi acolo dar sincer mai judecați și voi nu doar copiați! Te prinzi tu cândva. Închei aici. Baftă
Știu că sunt de ieri am zis și în articol totuși, sau iar grăim în chineză? Te rog însă să-mi pui și mie aici printurile ale la care faci referire cu gold și bunuri și nu mai știu eu ce, că ai zis și în articolul tău și aici pui apropouri și știu și ce răspuns a dat Thomas ieri! Fi invitatul meu, arată, eu nu mă supăr
https://prnt.sc/NWvuXps3xI0X asta este raspunsul meu pentru tine. Dupa tot ce s-a intamplat in ultimele zile chiar nu cred ca mai ai vreun drept sa spui ceva sau sa ceri ceva de la oricine. Si te anunt pe aceasta cale ca personal o sa trimit mesaje tuturor lupilor activ pentru recrutarea lor. Nu o fac din ambitie, o fac din acelasi motiv pentru care am facut orice in jocul asta, sa ajut oamenii. Iar scotandu-i de acolo chiar ii ajut. Iar daca insisti ca dupa ce ti-am spus ca nu sunt de acord cu recrutarea membrilor altor um tu zici ca nu ai facut asta... nu vreau sa vin sa iti spun de ss-uri, dar stii foarte bine ca ai facut-o. Hai sa o lasam asa, aici nu e o lupta intre unitati, e o lupta pentru orgoliul tau, o lupta in care tragi in mocirla toti lupii. Tu ai intentii bune, dar faptele tale fac mult rau, da-ti seama si retrage-te!
Singurul orgoliu e al tau Thomas, ca te vad in spatele tuturor de ceva vreme, doar să stii ca stiu!
Dupa ce ca sunt oportunist mai sunt si manipulator?
1. nu esti in măsură să vorbești pentru comunitate, prima ta mare greșeală 2. înțeleg că îi cam joci pe aia și vorbesc ei pentru tine, amu însă te-a cam deranjat și ai venit personal, de ieri ai răspuns, ai făcut și poză, că de doare! 3. tu joci pentru tine nu pentru comunitate, că vrei să pari așa e diferit, dar nu e! 4. fă mă omule ce vrei, era evident și mă așteptam, ești predictibil, mai ales că am un deja-vu cu smif aici (pentru cine stie) 5. hai cu printurile te rog chiar 6. ti-am zis ca nu iti mai scriu niciodata mesaje amu extind asta si la comentarii, te las sa ma demonizezi cat vrei, nu te va ajuta cu nimic, un sigur lucru nu stiu la tine care e end goal (si daca e medalia aia ar fi pacat), in rest nu esti chiar asa misterios. si repet ei cand vorbesc sa semneze thomas! o viata frumoasa!
Aia e, m-ai prins, nu mai am ce face. Si da, nu joc pentru comunitate, joc pentru mine. Ce inseamna pentru mine satisfactia in joc? Asta stiu doar eu... pot sa fiu condamnat pentru asta? Eu nu ies sa ma laud cu donatiile, greseala mea. A jucat pentru comunitate nu inseamna sa le arunci 50 de tankuri, inseamna sa nu ii bagi in mocirla si sa ii respecti ca oameni, indiferent ca le dai sau nu ceva. A juca pentru comunitate inseamna a-ti folosi parte din dmg pentru aliati, a juca pentru comunitate inseamna sa nu iti pui unitatea in situatia in care trebuie sa se scuze membri pe privat pentru comportamentul tau.
Stiam eu ca e un proces prin zonă da nu știam unde, e bine că am aflat. Te rog mai scoate un articol mai trimite unu altu, fă ce vrei, repet demonizează-mă cât vrei, ești totuși singurul care îmi ține condica din ziua 1 și singurul care se asigură că nu e cumva uitată. Înțeleg ce faci, repet nu înțeleg de ce, adică unde vrei să ajungi? Eu pot să mă las de joc și mâine și îți pierzi sacul de box dar mă îndoiesc că e și ăsta motivul. E ceva acolo, dar o să-l aflu eu, și nu o să mă complic să îți răspund la chestia cu donațiile și etc cum nici nu o să zic nimic din ce am pe suflet pentru că cum era vorba ta de pe chat: te fac de baltă parcă, și indiferent ce crezi tu nu vreau asta! Repet, cu scuzele de rigoare că iar am făcut o concesie pentru tine și am comentat, fă ce îți dorește inima! Spor
A stai că era să omit ironia, articolul e pentru BattleHero și răspunde tankardist Wink)))
Orice ai de spus despre mine poti sa spui, nu imi e rusine cu absolut nimic. Poti sa scoti si articol daca vrei, fa-ma de toata bafta, chiar vreau sa vad cu ce anume
A am uitat ceva, că deabea acuma am citit mesajul tău din print: te ocupi te rog să-mi faci listă cu semnături cu ăia 80% dintre cetățeni pe care i-am insultat eu? Nu îs ironic, îs foarte concret, fă articol formă ce vrei tu, arată-mi asta, pune toate insultele mele, tot ce dorești, dar arată-mi asta demonstrat, probat! Mulțumesc, te-am mai deslușit un pic azi, deja știu și de unde se trage și de ce, dar încă nu realizez finalitatea, dar aflu eu. Punct!
Tankardist hai să ne oprim, pune ce articole și printuri vrei, fă orice dorești, pentru comunitatea asta în care mă vezi ca pe un cancer și tu vaccinul și așa mai departe. Înțeleg și troll-ul că ucide orice discuție și ține deoparte lumea dar e irelevant articolul era pentru Hero și e terminat deja. Să-ți ofer un ultim răspuns: nu am nici o problemă să mă iau de cineva (de aici se și trage antipatia ta, a ars mocnit o vreme, recunosc că nu mi-am dat seama, dar amu e clar - e mesajul ăla primul pentru congres), dar nu mă iau niciodată de cineva cu care am stat la masă (în sensul de lucrat) că așa sunt eu (că tu ai o viziune diferită, e viața ta, opinia ta). Eu sper să găsești aici ceea ce cauți și sper ca în final când se așterne praful să îți amintești de tot și toate atât. Te rog frumos hai să ne oprim, mulțumesc și viața lungă și prosperă!
Asemenea