OchiReci Chronicles

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 29 May 2024 09:40 - 4


Am rămas un pic în urmă cu anumite proiecte sau pur și simplu am fost distract și astfel în prezentul articol le verificăm, vedem ce e activ, ce trebuie refăcut, ce e terminat cu ce rezultate ș.a.m.d.

Militar

Aici avem evident Lupii Carpatini
și din start am o restanță la statistică pe săptămâna VI (o să fie o statiscă VI-VII duminică, pentru că altfel la următoarea aș avea un termen prea mic de comparație dacă o fac azi).

Ok să începe, să vedem ce și cum s-a făcut

Până în momentul de față s-au donat ca solde 154.460 food q5 (îs 30.892.000 energie) ; 31.500 tancuri q5 ; 6.630 nave q5, sau mai donat diverse arme și etc la lupte importante dar nu le mai trec, pentru că nu le rețin! Documentul e aici

Unitatea noastră are și alte beneficii nu doar soldele, cu mențiunea că noi nu obligăm membrii să muncească pentru solde deci fiecare e liberă să lucreze pe piața liberă și e și ăsta un bonus, opinia mea. 

Amu o duminică în urmă, am donat câte 1000 unități de food q5 la fiecare membru eligibil, undeva între 15.000-20.000 food q5, din păcate ulterior Florin care s-a ocupat de acest proiect a părăsit România și pe cale de consecință articolul nu mai este. O să reiau acest proiect și o să văd cum îl voi dezvolta în viitor.

Tot în respectiva perioadă, Mauricio a publicat partea doi la proiectul său cu case cât și un concurs care încă este activ în acest articol. În acest proiect au fost donate 13 case Q2 dacă îmi amintesc exact tuturor celor care aveau nevoie de astfel de produse, cu excepții stabilite de comun acord din anumite motive temeinice. O să continuăm și acest proiect evident.

Am avut și două concursuri la luptele de League War prin care am cerut membrilor să lupte (am contorizat numărul luptelor nu damage-ul ca să fie corect pentru fiecare îndiferent de nivel), dar scopul era evident să aducem damage pentru România ca să prindem o mină la finalul evenimentului și atât cât am putut am ajutat deci mulțumesc tuturor colegilor de unitate.
Primul concurs a fost aici la lupta cu Germania și a fost soldat cu premii după cum urmează un house pack (q1-q5) și 650 tancuri q5
A urmat apoi lupta cu Albania și un nou concurs care a fost aici la care am dat următoarele premii: un house pack (q1-q5), 120 gold și 650 arme q5.
În funcție de necesități și posibilități o să continuăm și cu astfel de concursuri în unitate.

La aceste două concursuri s-au dat 120 gold, 2 house pack (q1-q5) și 1300 arme q5

Intenția mea și a noastră e să-i ajutăm pe toți membrii să se dezvolte nu doar militar și de asta avem și solde cu food, premii în case sau concursuri pe arme, gold și house pack.

În articolul de azi o să deschidem și un program nou upgrade storage, în esență e programul descris de mine în acest articol, doar făcut pentru membrii unității.
Vor exista criterii evident, dar aș merge pe idea unui premiul I de 35 gold pentru un big storage și 4 premii mici de 175 ron pentru un small storage (în funcție de participare suplimentăm).
Înscrierile pentru proiect se fac pe chatul unității: aici dar merge și prin comentarii la prezentul articol și vă contactez eu după dacă e cazul.

Edit: Am primit o donație discretă de 1.750 ron și avem 14 premii mici acum, dar în funcție de participare v-om modifica premile, o să vedem!

Înscriși: Ucuitoru ,  Rusu





Articole anterioare:







Ce urmează: 

Biserica eRomână - Bilanț
UCD - Candidat pentru CP
Biserica eRomână - Ascultă Slujba (12)
Romanian Statistic - Stage II (Vedem)
Un nou proiect, vedem care dacă am timp





Support

Comments (4)

Ma inscriu in programul "Proiect Storage".
Storage -ul de 175 nu se merită, 9 gold pentru 1k unități, părerea mea, voi faceți cum credeți mai bine.
Bunny din punctul meu de vedere da îți dau dreptate pentru noi aștia mai mari e cam pierdere de timp depozitul mic, dar pentru nou veniți e decent și e o soluție temporară. Mulțumesc de opinie o să văd în funcție de înscrieri și de fonduri și voi decide atunci. Spor!
Las si aici un comentariu desi am vazut ca sunt deja inscris. Multumesc!