Thinking Out Loud

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 30 May 2024 11:31 - 22

*** Internal Romanian Elite Division Article, if you are not a member, you can ignore it ***


(RO)Salutare,

La 3 saptamani de la inceperea programului de echipare, putem sa ne mandrim cu 2 medalii TOP 10 obtinute in primele 2 saptamani, consecutiv, Brothers in Arms X si High Caliber X (a 3-a fiind "pe drum" ) , fiecare membru primind ca recompensa: 100 EB, 300 RPG si 1x Booster q3 saptamanal.  *In cadrul evenimentului Weekly Tournament.

Pentru a tine pasul cu evolutia globala in termeni de echipare si din dorinta de a oferi membrilor nostri mai multe oportunitati de dezvoltare, refacem complet sistemul de echipare.

Categoria 1 - Membru Independent
-Fara echipare, fara obligatii privind uniforma/activitatea pe Discord.
-Conditie: luptatul la Daily Order.

Categoria 2 - 2 Clicker
-Am decis sa oferim tuturor membrilor nostri posibilitatea de a lucra pe 40cc(2xWork=80cc) in cadrul companiilor UM.
-Conditii: purtarea uniformei si luptatul la Daily Order.

Categoria 3 - Membru Activ
-Recompensam cei mai activi membri ai UM-ului cu 20cc/work(40cc total) plus 200 Tancuri q5 zilnic.
-Conditii: purtarea uniformei, activitate pe Discord si luptatul la Daily Order.

*Recrutarea este deschisa catre orice cetatean al Romaniei, pentru a aplica trimiteti mesaj privat catre Tankardist,Jagas sau BattleHero.

Deasemenea, din dorinta de a recompensa cei mai activi si dedicati membri, 
dam startul unei competitii saptamanale interne, TOP DAMAGE!
Sponsorii: Tankardist,Jagas,BattleHero sunt exclusi de la calculul TOP Damage.

Locul 1: 1xHouse Pack(q1-q5) + 3000 Arme q5
Locul 2: 1xHouse Pack(q1-q5) + 2000 Arme q5
Locul 3: 1xHouse Pack(q1-q5) + 1000 Arme q5
Locul 4: 1xHouse Pack(q1-q5) + 500 Arme q5
Locul 5: 1xHouse q1 + 500 Arme q5

*Prima competitie incepe de saptamana viitoare, 3 Iunie

Pentru luptele importante in care Romania va fi implicata direct, vom oferi arme la pretul de 1k Q5 - 10 Gold, doar pe Discord si doar pentru luptatul organizat!





(EN)Hello,

Three weeks after the start of the supply program, we can be proud of 2xTOP 10 Medals obtained in the first 2 weeks, consecutively, Brothers in Arms X and High Caliber X (the 3rd being "on the way" ), each member receiving as reward: 100 EB, 300 RPG and 1x Booster q3 weekly. *Within the Weekly Tournament event.


In order to keep up with the global evolution in terms of supplies and from the desire to offer our members more development opportunities, we are completely rebuilding the supply system.


Category 1 - Independent Member
-No supply, no obligations regarding uniform/activity on Discord.
-Condition: fought at Daily Order.


Category 2 - 2 Clicker
-We decided to offer all our members the opportunity to work for 40cc (2xWork=80cc) within MU companies.
-Conditions: Wearing the uniform and fighting at Daily Order.


Category 3 - Active Member
-We reward the most active members of the UM with 20cc/work (40cc total) plus 200 Tanks q5 daily.
-Conditions: Wearing the uniform, activity on Discord and fighting in Daily Order.


*Recruitment is open to any citizen of Romania, to apply send a private message to Tankardist, Jagas or BattleHero.


Also, out of the desire to reward the most active and dedicated members,
we are starting a weekly internal competition, TOP DAMAGE!
Sponsors: Tankardist,Jagas,BattleHero are excluded from the TOP Damage calculation.


1st Place: 1xHouse Pack(q1-q5) + 3000 Weapons q5
2nd Place: 1xHouse Pack(q1-q5) + 2000 Weapons q5
3rd Place: 1xHouse Pack(q1-q5) + 1000 Weapons q5
4th place: 1xHouse Pack(q1-q5) + 500 Weapons q5
5th Place: 1xHouse q1 + 500 Weapons q5


*First competition starts next week, from 3 June


For the important fights in which Romania will be directly involved, we will offer weapons at the price of 1k Q5 - 10 Gold, only on Discord and only for the Organized Fight!





ps: Semnat, Tankardist

Support

STankardistOrignalQcBlack BallsLordSun3

Comments (22)

I did not ignore it Cheeky ! Nice to see organize MU love it o7
Battle hero o7🎁
o7 chief
V o7
o7
Un singur lucru am de spus, ca merită menționat Am zis ca lucru pe 1 ron e treaba de rahat Mă bucur că v-ați deșteptat sau așa se pare Da în final și real, e doar o ...întâmplare!
Să nu uit și eu ceva, că tare mă mai doare. Da tot noi Lupii-am fost primii la asta incercare. Voi astia care copiati da nu ati plagiat. Macar sa puneti sursa ca altfel e kkt
Si ca sa nu ma crede-ti mult prea interesat. Eu v-as ruga pe bine s-aveti grija la cap. Ori nu prea functioneaza, ori e vreo defectiune. Dar nu sunteti deloc minunea de pe lume. Doar oameni simpli care se cred ce nu prea is. Doar clone care indata se ingroapă în pământ. E evident desigur că sunt și cei ce nu-s. Doar că aia ne privesc din apus. M-a amuza grija voastra de grija mea spre voi. Cand eu nu dau doi lei si voi nici inapoi. Imi place circul asta ieftin si tembel. Si cu salariu maxim cu RED la fel. Se vrea copilul hero a fi un mare pres. Nu stiu pe la ce poarta, nu stiu pe ce la pret. E prea sarac cu duhul, mult prea experimentat. Dar cand vine si testul e si demult plecat Si daca tot o dam in dume-n poezie, sa va urez si eu ce imi urati voi mie!
Doamne fereste, omule, ai impresia ca orice are legatura cu tine sau ca a pornit de la tine? Am decis sa oferim CC ca sa aibe oamenii de Train, puteam oricand sa le donam in loc sa marim salariul. Vezi-ti de treaba ta si nu mai cauta atentie.
Să nu ziceți că nu v-am vizitat. Tre să fac un duș amu că prea îs excitat Atâta opulență, atâta preamărire De la atâta fală nici ea nu mai învie Dar eu sunt și ca orice alt român Vă dau cu multă badtă și cu un drum bun Aștept că am răbdare, că de cât o dura Cam toată treaba asta e doar făcută asa! Hai spor pe mai departe și să fie bine Nu pentru România că oricum nu ține Tu să le ai pe toate, medalile că vai Fară de ele hero n-ai cum s-ajungi în Rai!
Dragu meu, să nu îți zic alfel Lupii au fost primii care au dat solde, voi pe 2 Noi am dat case și ajutor la membrii, amu și voi Și la orice noi am fost primii, tu copia (noi am facut orice vrei tu sa oferi, deci eviden ca tu copi) Deci nu am nimic cu tine, dar zi sursa atât, așa e normal! Spor
sau poate asa pricepi, nu te da inteligent cand altu a fost inaintea ta (stai ca asta are mult minusuri) gandim altfel: daca ai face ceva nou care nu a mai fost facut de alta unitata, de as zice bravo, dar daca tu vi cu programe adapate dupa lupi deja am o problema . tocmai am postat ieri asta la lupii si ai copiat tot, de la concursuri la premii deci ai mintea 0 sau doar esti nesimtit si ma iei la mijto ca nu copii? cum ai si experienta (am vazut pe chat), esti impartial (am vazut la articol) si esti neconflictual (pai daca incerci sa minti pe toti, evident ca te simti asa) eu nu am jucat serverele astea anterior dar noi astea din er suntem imuni la asemenea glume, deci serios, tu chiar crezi ca o sa prostesti lumea cu dume din astea, furand de la altii ideile, insultand si etc, doar ca tu crezi ca esti pe nu stiu ce piedestal (scuze singurul capabil, ca fara tine murim toti) Ai carente serioase copile si la mentalitate si la gandire, si de asta esti papusa de ventriloc si nu om! Hai daca esti tare face un pariu, candidezi tu la honor, thomas la brain, eu la ucd, cine pierde da 200 gold la locul 2 si 500 la locul 1. te tine?
o7
ai atatea clone, deci ai si avantaj, dar ramane daca chiar ai incredere in tine, ca te vorbit aiurea stii, restu conteaza? deci te bagi (ca daca o faci am 2 articole in minus de scris, e plus pentru mine)
amu singur candidat e clar ca e usor, comunism tata!
e o oferta mai mult decât decentă, e chiar idealul democrației tu care te vezi unicul capabil, thomas antidotul și eu cancerul hai să fim oameni, să vedem ce și cum și evident eu îmi asum că îs minoritar, cel mai mic partid, fără clone...dar vă și plătesc. deci...ne jucăm? așa crește și activitatea în joc eu oe banii mei am încercat să fac ce am putut să ajut, nu mi-am crescu contul că nu îl iau cu mine în mormânt voi ziceți că am înjurat 80% din comunitate, cred că era studiu englezesc deci aveti deja campania, puneti-va si banii unde va e vorba, atat va rog, ca o sa fie democratic (mai putin clonele, dar imi asum si alea) esti dispus? batem pariu?
Un simplu da sau nu e suficient, si e de bun simt pentru cineva care se crede ce te crezi tu sa raspunda? Tre sa iti explic eu sau ai nevoie de aprobare de la stapan? Tu deja candidezi, in caz ca ai uitat A am uitat, erai si inca esti singurul candidat (anbitios tare) doar ca stai asa nu mai esti singur, tocmai m-am auto-propus. imi cam strica mie planurile si ce am de scris, dar repet ai o propunere e mai mult decat decenta, te crezi singurul esti sigur... ce ai atata morcov? Da sau Nu?
Ai dreptate OR, pe jocul asta in eRo, Lupii au fost primii care au dat soldele. Insa nu Lupii au inventat mecanismul. Si lupii la randul lor au copiat. Iar legat de cc, tine si de stadiul jocului. Poate acum 2 saptamani multi nu aveau sa plateasca si 40cc pe zi si sa dea si arme. Trebuia sa taie de undeva. Adica eu asa am privit-o. Spor
Jagas fiecare e liber să facă, ce vrea indiferent dacă îmi place mie sau nu, asta e evident, dar trebuie să mă amuz și eu pe seama lor cum o fac și ei pe seama mea ocazional. Oricum însă presimt că se va schimba ceva și o să fie bine! Spor
Hero ti-am zis de ieri ca eu am altceva în cap, dar na am vrut sa te pun oleaca pe jar si te-ai comportat exact cum ma asteptam sa te comporti doar ca: UCD / Candidat Prezidențiale / Part II / https://www.edominacy.com/en/article/1660 și de asemenea e și asta: https://www.edominacy.com/en/presidential-candidates/55/1 Nu de alta da să nu faci vreun infarct si sa te am pe constiinta. Spor! De amu te ignor complet ai cuvantul meu!
Și să scot în evidentă, înainte de a pleca / Faptul că tu stimabile n-ai zis nici nu nici da / Ți-aș arăta obrazul, dar nu m-ar ajuta / Ai demonstrat deja că ești ce ești deja / Să ai o viață frumoasă!
o7