OchiReci Chronicles

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 31 May 2024 05:51 - 19

Continuare de Aici

Am încheiat articolul anterior cu mențiunea Candidez ..., și în urma unei așa zise discuții (cu greu o pot numi așa) cu BattleHero chiar sunt oficial candidat la Președinția României doar că:

Eu candidez la un loc pe o bancă din fața sediului de votare și nimic mai mult, am literalmente zero interes pentru zona asta a politicii și prefer să las rechinii să se sfâșie singuri între ei, decât să-i ajut.
Mă și văd peste ani de zile când o să mă întrebe nepoata care e punctul culminant din viața mea o să zic: e... medalia aia de CP, aia (duh..), da stai că eu visam aici urât da nu e coșmarul meu așa că trec peste!

O să fiu însă prezent, nu la vot că nu am ce vota la candidat unic (evident, că tot unic e și acum băietu!) pentru că în primul rând vreau să văd clonițele cum dau cu subsemnatul la urne și poate prind vreo una două așa, din alea mai amărâte, să încerc un exorcism pe ele (asta chiar nu am făcut niciodată virtual, deci trebuie încercat, e musai!).

Mai apoi avem de o vreme un mare breaking news cu nesimțitu de mine care a insultat 80% din populația acestei mărețe țări virtuale (morții și clonele nu știu dacă se pun, studiul e probabil făcut de americani sau enlglezi că numai dânșii au asemenea ocupații din plictiseală și de asemenea demonstrează atâta acuratețe științică). Știrea la care fac referire a fost mestacată, răsturnată, rostogolită și împachetată de toate trusturile media virtuale, ca o vizibilă dovadă de democrație (nimeni nu mișcă în front că trag!) și evident și eu ca tot omul o consider evident corectă (dacă așa a zis presa, cine sunt eu să mă opun, or știi ei ceva, că doar nu le scot din burtă și nici știrea nu a fost retractată). 
Aici e o poveste veche tare: soțul îi tot spune nevestii că e fel și chip, zi de zi, lună de lună, an de an. Și femeia plânge mereu și își face singură rău, ea știe că nimic nu e adevărat și de aia o și doare doar că după o vreme se satură de atâta supărare și se duce și ea cu cine vrea și unde vrea și tot așa. Și după când soțul o face în fel și chip (că nu se oprise) pe ea deja o durea undeva, știa singură deja că e, el era în plus acuma! 
După firul acestei povești nemaipomenite (adică pariu bat că e prima dată când e pomenită aici Smile ) am și eu supărările mele cu știrea aia senzațională și mă întreb bă dar dacă unii nu au citit, dacă alții nu au înțeles sau cine știe poate nu-s toți așa supărăcioși, deci aici e o problemă, trebui să rezolvăm neapărat că altfel e o problemă gen mint poporul cu televizorul și mie nu-mi place așa ceva, mai ales că stă în mine să îndrept situația.
O să vă uitați mirați, cum? Păi cum adică, cum? Nu v-am zis că vreau un loc pe o bancă din parcul de lângă ghena de vot (pardon urnă, că de bani de închiriat spațiu de unde? așa sub cerul liber privind la stele se votează vise, de fapt coșmaruri care ne vor băntui toată viață, sau deloc în anumite cazuri), păi nu-l vreau degeaba, îl vreau pentru că așa pot să mă întâlnesc personal cu fiecare din cei 80% jigniți de mine și toți îmi pot transmite reciproca sau îmi pot spune că nu e așa și dacă există categoria doi soluția e simplă îi dracesc personal să mă asigur și gata am rezolvat știrea.
O putem și îmbunătăți și restu de 20% pot veni la mine să-i drăcesc și pe ei să nu zică după aia cineva că vai eu discriminez! Nu se face așa ceva.

Cred că le-a mai venit inima la loc unora în momentul ăsta Smile

Nu e necesar dar simt că trebuie să explic ceva: eu nu am jucat niciodată pentru medalii, ba chiar nu aș putea spune că joc nici pentru a îmi crește contul (îs activ, crește el singur nu-i bai, că nu imi e copil să-l am pe grijă și nici real ca să-l am pe conștință). Aici vor fi modificări viitoare!
Mai apoi am zis în articolul anterior că totul pentru mine e un deja-vu și nu prea am chef să retrăiesc aceleași amintiri, nu prea ar avea sens ciorba reîncălzită tot ciorbă e!
Și în final am luat deja decizia de a mă îndrept încet (dar sigur și inevitabil) spre ușa aia care mă așteaptă.
Pe cale de consecință urmează zile monotone cu train și work, la fight doar temporare așa că dacă mă vedeți pe undeva schimbați programul că eu nu eram acolo, lupta stafia mea, aș zice 1-2 slujbe pe săptămână sau cât timp am, statistica și soldele la lupi (prima consumă timp, a doua nu prea) și la partid doar la Congres o să am ceva treabă, că în final pentru asta l-am făcut dar și acolo îmi voi rezerva ultimul loc pe listă, pentru că și așa se votează mecanic deci ar trebui ajutați cei care nu au fost acolo să intre, că restu și-au epuizat voturile deja, părerea mea!
A și să nu uit poate la 2-3 săptămâni sau lunar un proiect ceva, nu de alta dar ar plânge cu lacrimi de crocodil detractari mei și mie mi s-ar încălzi inima rece și asta e inaceptabil!
Oricum ar fi să-mi pierd timpul, banii și să-mi stric și nervi pe un joc e chiar aiurea, deci îs 100% convins că o să le rezolv pe toate!

În final evident o să vă întrebați da di ci vi matale cu titlu ăsta UCD / Candidat Prezidențiale când faci asemenea glume să le stea inima pe loc la opozanți? Păi e simplu în viziunea mea oricine poate fi președinte pe un joc, nu e nevoie de doctorat sau nu știu ce altceva, doar de timp și dorință (ce îndrugă alții e doar o formă de elitism complet eronat și dus spre totalitarism, dar mulți au sărit gardul Doamne și oho câți mai fac baie în piscină!) astfel că scopul meu e să avem un candidat din partea partidului: cine vrea să candideze de la UCD să-mi trimită un mesaj și de restu mă ocup eu! 
Era necesar să prezint asta, pentru că altfel nu mă simțeam bine, nu-mi place să mint 

Edit: era să uit ceva, dacă e cineva care vrea să-mi transmită un mesaj de bine sau de rău, dacă vă pot ajuta cu ceva ș.a.m.d., nu vă oprește nimeni să îmi scrieți un mesaj privat! Răspund la toate și vă asigur că o fac decent!
Spor!

Support

Comments (19)

Frica de a candida la CP pentru ca simti ca oricine ar fi contracandidat te va invinge. Amin.
Pot candida si acum daca vreau da nu ma cheama razgandeanu. Am luat o decizie si va las pe voi sa aveti frica de orice vreti. Spor
Eu am vrut sa o fut pe Madalina Ghenea, dar m-am razgandit, ii las le altii
amu că o zici așa direct, nu o lași că nu ai cum are kilometraj fata de nu ai tu numere sa te numeri daca cumva si mai vrei si ajungi. Smile)))
Și să-i și răspund lui Humulus, să nu rămâne așa în gard vorba sa de ocară diminuată: Suntem cam 40 activi plus clone, deci eu dacă aș candida aș fi mulțumit cu 5 voturi, normal ar trebui 10 că atât am partidul dar poate și la mine îs inactivi (habar nu am). Deci orice rezultat între 5-10 ar fi nu onorabil ci decent, orice ar fi peste 10 ar fi dezastru pentru orice oponent, că mai departe nici nu merită să mă gândesc. În momentul actual ar fi și mai aiurea și nu pentru mine pentru că dacă aș candida ipotetic și partidul tău și a lui hero ar vota cumva pentru el, dar am 100% că realitatea nu ar fi așa. Dacă nu mă bătea gândul să plec, nu aveam nici o treabă sau rușine să-mi încerc teoria, vă cam deranja rezultatul, treceam peste și tot așa. Dar eu nu bat de două ori la o poartă și repet mi s-a zis și in eR si aici chiar că dacă eram altfel (adică cu capul plecat) eram președinte de mă săturam. Însă nu mă vând pe pixeli virtuali și rămân eu așa cum sunt, că pot fi fericit și pot trăi și fără căcatul ăla de așa zisă medalie! Te-ai lămurit? Spor
Multa vorba pentru nimic. Fricos.
o vorba la noi in Moldova e: rade oala de ceaun care-i mai neagra la cur, la voi in Vaslui cred ca e cam diferit. Dar nu mai incerca degeaba, nu ai nici prestigiu (presidinte candidat singur din mila sa fiu corect, ca plangeai pe aici amu o luna) si nici mintea sa ma faci sa ma si deranjez. spor
Acelasi papagal care vorbeste mult si nu face nimic. Doar critica din opozitie. Fricosule!
Ok, hai sa iti dam un report si sa te vedem o zi mut! spor
Legat de făcut, mă amuzi. Nu ai făcut tu pe er și aici cât am făcut eu doar aici așa că punct! Sănătate!
Smile))))) Ia te rog cauta butonul de report. Fricosule!
Și ca să fie și corect că altfel nu ar fi drept / Humulus tu nu uita, că nici mort nu te-aș vota / Ești un ... președintedoar de conjuctură / Că ai plâns prea mult, sa-i și tu o ..pana de curcan / Cu sau fără stimă, în cazul tău deloc / Te-aș sfătui să taci și să te duci la loc / Ala în care omizii ca tine / Se vor sau se dau mai fricosi ca mine / Am atâta stimă pentru a ta vorbă/ Că-mi lacrimă ochii pentru a ta ciorbă / Poftă bun drag stăpân absent / Că și la cuvinte ești cam repetent / Și dacă m-aș mai complica nițel / Te-aș trimite sigur să fugi de un tren!
Cu sau fara versuri tot fricos ramai.
Humulus nu au reușit aia pe er 15 ani să mă deranjeze, unde tu ai fost o omidă și atât (nu că aici ai evoluat, totuși - dar ai putat medalia, din milă), crezi că reușești tu să ma faci să ce? să te înjur (de ce să o fac, te ajuți singur), să fac ce vrei tu (zi asta la clone nu mie, ai greșit adresa). Ca să nu mori așa cum ești, te rog stop nu ai nici o șansă cu manevra asta. Nu dau doi lei pe ce încerci tu și nici că mă înteresează. Ce e însă de spus e de ce nu ai tu candidat la partid? au decedat ? de ce vrei neapărat tu să fiu eu (să îți iasă articolulul sau cum). Dar vorbesc la lună și cred că mai degrabă o întreb pe ea când ajung acolo decât să îmi pierd timpul cu tine! Spor
Nu ai nicio treaba cu realitatea. Delirezi. Fug oamenii din UM-ul tau catre RED ca esti prea fricos. Fricosule!
A să nu uit, i-am zis și lui Hero că dacă e el de Honor, Thomas de la tine mă nag 100% că deja e alegere și mai mult am zis cine pierde dă 200 gold la locul 2 și 500 la locul 1. A răspuns cumva? Păi nu prea. Ești tu mare curajos și vrei să mă seci de vlagă de ceva vreme, hai să te văd că te și ține... să-l văd pe Thomas candidat și discutăm după! Până atuncirămâne: câți ca voi! (dacă știi măcar ce zic)
Nu fug ci merg, ai grijă la cuvinte, și e treaba lor ce fac că eu nu am ocnă, doar alții! Să nu mai zic că nu ai tu vreo tangență de a discuta de asta, că ai alt UM...deci e cam deplasată remarca! Dar e de la tine, așa că e normal!
Somn usor Fricosule! Sper sa nu faci noaptea in pat!
PFF. era o glumă la Vacanța Mare, cu armata, instructorul: culcat și soldatul: e la ora asta nu imi e somn. Cam asa si cu humulus a venit a mancat rahat turcesc, s-a aratat ca e ce e, nu a raspuns la ce era vital, s-a cufurit in pantaloni si s-a culcat. Păi Dumnezeu să-L ierte!