Greek News

AtilaBG - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Warfare analysis - 03 Apr 2024 09:52 - 4

Καλησπερα σε ολους ,

Η σημερινη ενημερωση θα εχει παλι 2 κομματια,το πολεμικο και το οικονομικο.

Οπως παντα ξεκιναμε με το πολεμικο κομματι

Α) Πηραμε την πρωτη περιοχη απο τις core περιοχες των σκοπιων και ταυτοχρονα κερδισαμε αλλη μια περιοχη στην τουρκια.

Β) Ο στοχος οσον αφορα τα σκοπια αλλαξε καθως πλεον τους χτυπαμε στην Αιγυπτο ,εκει εχουν 2 περιοχες και τις 2 περιοχες τις θελουμε για bonus. 

Γ) Στην τουρκια απο την αλλη συνεχιζουμε σταθερα την επελαση χωρις καποια ιδιαιτερη αντιδραση.

Δ) Η Τουρκια μας ανοιξε RW ,θεωρητικα ειναι μια ευκολη μαχη αλλα ισως μας δυσκολεψει περισσοτερο καθως με μια nuke υπερ της τουρκιας οι ουδετεροι παιχτες παιρνουν 27 Μεταλλια. Και οπως γινεται στον πρωτο γυρο ακυροι παιχτες ριχνουν νουκ για τα μεταλλια. Οποτε ισως χρειαστει λιγη παραπανω προσοχη.

Ε) Βουλγαρια-Ιρλανδια-Ρουμανια οι νεοι μας συμμαχοι. Πιστευω ολοι εχουμε καταλαβει την διαφορα στις μαχες μας και το συμμαχικο damage που πεφτει σε αυτες.

Προχωραμε στο οικονομικο κομματι

Α) Τα GRD που λαμβανει το κρατος σαν φορους παραμενουν σταθερα ,κατι που πρεπει να αυξηθει στο μελλον και να πιανουμε τουλαχιστον τα grd των εξοδων μας (οπου εξοδα ,παροχες του κρατους)

Β) Απο εχθες ξεκινησαμε την παροχη 200 ψωμιων σε οσα ατομα σχολιασαν στο αρθρο αλλα και 300 ψωμιων σε ατομα στο discord. Μοιραστηκαν συνολικα 2400 ψωμια q5  με αγορα στην τιμη των 0.061/ψωμι. Οι παροχες συνεχιζουν με τον ιδιο τροπο και περιμενουμε ακομα μεγαλυτερη ανταποκριση. 

Φυσικα ολα αυτα κρατουνται σε excel για αποφυγη παρεξηγησεων αλλα και για την διαφανεια στα εξοδα της χωρας.

Support

Comments (4)

O7
o7
👍
o7