Külföldi Hírek

Published in Hungary - Political debates and analysis - 08 Jun 2024 12:27 - 0

Turul Harcos néven ismert volt elnök tevékenysége jelentős hatással volt Magyarország gazdasági helyzetére és a nemzeti politika alakulására. Az elnöki pozíció átvételekor 805 aranyat és 4146 HUF-ot kapott az elődjétől, és ezen források hatékony felhasználásával igyekezett fellendíteni az ország gazdaságát.

Gazdasági Teljesítmény
Május 12. és Június 3. között Turul Harcos elnöksége alatt az állam összesen 14,100 HUF-ot és 370 aranyat termelt. Ebből az összegből saját zsebre illetve a Magyar Nemzeti Banknak utalt ki pénzeket, ezzel is segítve a pénzügyi stabilitás fenntartását.

Szövetségi Befizetések és Felkelések
Az elnök egy hónap alatt 90 aranyat fizetett be a szövetségbe, amely biztosította Magyarország szövetségi kötelezettségeinek teljesítését és nemzetközi helyzetének megerősítését. Emellett két felkelést is indított, amelyek összköltsége 30 arany volt.

Infrastruktúra Fejlesztés
Az aranykészlet jelentős részét infrastruktúra fejlesztésre fordították. A Q5 kórház megvásárlása 145 és 72 aranyba került, összesen 217 arany. Ezen felül alapanyagot is vásároltak 32 arany és 32 HUF értékben.

Magyar Nemzeti Bank Alapítása
A Magyar Nemzeti Bank alapítása 615 aranyba került az államnak, amely jelentős kiadás volt, de hosszú távon stabilizálta az ország pénzügyi rendszerét. Az újonnan alapított bank összesen 13011 HUF-ot és 430 aranyat kapott az államkasszából, hogy megkezdhesse működését.

Államháztartás Mérlege
A jelentős kiadások következtében az államháztartási hiány 239 aranyra nőtt, míg a végső elszámolások után 4835 HUF maradt a kasszában. Az elnökség alatt összesen 1414 aranyat költöttek, amely a gazdasági fejlesztések és a nemzeti projektek finanszírozását szolgálta.

Support

Der Kommissar

Comments (0)