KACL 780

Published in Hungary - First steps in eDominacy - 05 Apr 2024 12:20 - 1

A Józan Döntés!

wMB-bm4ywNY
Nos, mivel nem volt más induló, így én leszek az elnök áprilisban.

Nagyon röviden: nagyon kevesen vagyunk, mármint mi magyarok.
A kincstárban jelenleg 176,5 goldot és 1731,76 forintot látok, ami nem túl sok. Ebből kellene a csatáinkat megoldani. Ez két részből áll: támadások a szlovákok vagy szlovének ellen - darabja 10 gold, valamint RW indítások - darabja 15 gold vagy 300 forint.
Jah, és a forint-gold/gold-forint váltást is ebből kellene megoldani. Itt szerintem az lenne a jó, ha kitalás után nálam lennének ezek a javak, mert ahogy az Admin által kitett pénzre, úgy erre is jó eséllyel lecsapna vmi haszonleső. Szóval, ha kell forintért gold, vagy goldért forint, akkor nekem írtok és megbeszéljük. Árfolyam gondolom az Admin által "kijelölt" 0.05 legyen kezdetben, vagy bármi egyéb javaslat? Illetve kellene vmi korlát is személyenként, nem? Olyan kevés vagyonunk van, hogy lehet 1-2 ember el tudná kérni mindet egy váltás során. Igazából, ha nálam lesz a pénz, akkor úgyse viszi el senki, mert tetszik neki az árfolyam és haszont lát benne, szóval lehet más árfolyam is, bárkinek bármi javaslata van, mondja el!

Váltásokhoz: a nap folyamán többször is be szoktam nézni, szóval remélhetőleg nem lesz olyan, hogy vki nem kap pénzt/goldot 5-6 órán belül, de inkább hamarabb.

Csatákra visszatérve, a lényeg, hogy mindig legyen minimum egy, ahova tudunk ütni. Persze az sose baj, ha több van, viszont ez a 176,5 gold tényleg nagyon kevés, szóval lehet, hogy csak nagyjából egy TP-s csata lesz egy nap, a többi meg a szövetséges csaták. Szövetségeseket próbálok még szerezni, igazából fogalmam sincs kit/kiket. Erre is jöhetnek javaslatok. Amúgy a lényeg, hogy egyelőre nincs vérre menő csatánk, így nagy gondot talán nem tudunk okozni egy-egy rossz helyen történő bh-ért lefolyt csatával, de azért próbáljunk meg odafigyelni az ilyenekre/egymásra. Falon azért igyekszem kiírni, hogy melyik csatában mi lenne a jobb végkimenetel, de ez sokszor tényleg kb. mindegy lesz, ami fontos, hogy szlovákokat nem kellene még egyszer törölni (először is miattam történt, elnézést érte, én indítgattam a támadásokat, míg el nem fogytak...RW-t meg egyet sem közben), mert minden egyes háború indítás 20 goldba kerül.

Szóval igyekszem intézni, hogy minden nap legyenek csatáink, de bármiféle javaslatot elfogadok (és közösen megbeszéljük), különösen gazdasági téren, ott meg is szeretnélek kérni titeket, hogy mondjátok el, szerintetek mit lehetne tenni ezzel a "hatalmas" vagyonnal!

Igazából egyelőre csak azért vagyok elnök, hogy vki intézze az adminisztratív dolgokat/törvényeket. Nekem mindig a csatákra való felkészülés/szervezkedés volt az erősségem : ))

Üdv,
Der Kommissar

Support

Comments (1)

OK. Örülnék ha a chat-re ki lenne írva hogy melyik magyar csatát érdemes ütni és melyiket nem kéne