Greek News

AtilaBG - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Warfare analysis - 05 Apr 2024 14:49 - 8

Καλησπέρα σε όλους,
 
Ξεκινάμε με την πολεμικήμας ενημέρωση,
 
Α)Αυτή την στιγμη βρισκεται σε εξελιξη η μαχη για την καταληψη των σκοπιων. Η μαχη είναι 5-2 και είναι ο πρωτος σοβαρος πολεμος που παιρνουν μερος και οι συμμαχοι από τις 2 πλευρες ,όπως θα δειτε το damage που πεφτει είναι υπερβολικο και από τις 2 πλευρες. Ελπιζουμε και πιστευουμε στην νικη για να συνεχισουμε την επελαση μας.
 
Β)Στην Αιγυπτο ολοκληρωσαμε την κατακτηση των 2 περιοχων που μας ενδιεφερε και σταματαμε εκει ,το ιδιο ισχυει και με τουρκια στην οποια κατακτησαμε τις περιοχες που θελαμε.
 
Γ)Η Βουλγαρια πηρε την 1η μας περιοχη και θα πρεπει να παρει άλλη μια για να ενωσει τις περιοχες της.
 
Δ)Στο RW της Αιγυπτου πρεπει να κερδισουμε το do είναι εκει γιατι στην μαχη με τα σκοπια πεφτουν 100αδες εκατομμυρια και δεν εχει νοημα να ριχνετε FF ενώ πεφτουν3-6 νουκ σε κάθε γυρο.
 
Στα οικονομικα της χωρας μας

Ο στοχος μας ηταν να καλυπτουμε τις παροχες μεσω των grd από τους καθημερινους φορους. Αυτος ο στοχος επιτευχθει καθως σε σχεση με 3 μερες πριν εχουμε αυξηση 100% των εσοδων μας.
Συνολικα ψωμια που εχουν μοιραστει τις 3 πρωτες ημερες είναι 9700 κομματια με συνολικο κοστος 584.83 ,τα χρηματα θα βγουν από το ταμειο σε gold όταν φτασουν τα 1000grd εξοδα (50gold).
Οι παροχες συνεχιζονται κανονικα οποτε αφηνετε ένα σχολιο στο αρθρο.
 
Νεα Θητεια

Από αυριο ξεκιναει η νεα θητεια μου. Ευχαριστω ολους για την εμπιστοσυνη ,ακομα και αν
δεν ειχατε άλλη επιλογη. Περιληπτικα θα σας αναφερω καποιους στοχους για τον
καινουργιο μηνα.
 
Α)Ενταξη σε συμμαχια.Μπορει το τοπιο να εχει αρχισει να διαμορφωνεται αλλα στοχος μας είναι η δημιουργια μιας συμμαχιας στην οποια θα εχουμε κοινους στοχους και κοινα οφελη.
 
Β)Να φτασουμε 3 bonus 80% (τα φαγητα είναι ηδη εκει)
 
Γ)Νεες παροχες από το κρατος για τους πολιτες.
1) Εφοσον εχουμε πετυχει τον στοχο μας και πλεον μπορουμε να καλυπτουμε τις ημερησιες παροχες που προσφερονται ,επομενος στοχος είναι να τις αυξησουμε και να δημιουργησουμε
ακομα μεγαλυτερη ανεση σε ολους σας για να μπορεσετε μελλοντικα να επενδυσετε
σε εταιρειες ΚΛΠ
.
Οι τροποι παροχων θα είναι οι εξης :

α.)Μεσω της εφημεριδαςμε ένα comment (όπως γινεται ηδη)
β.)Μεσω του discord ,οσα ατομα είναι μεσα θα παιρνουν τις παροχες που αναγραφονται στο 1ο αρθρο ,δηλαδη 300ψωμια (όπως γινεται ηδη ,αυτά τα ατομα δεν εχουν την δυνατοτητα να λαβουν εξτρα ψωμια από το comment στο ημερησιο αρθρο)
γ.)Μεσω των ημερησιων Hit πουμπορουμε να δουμε στο MU. Θα υπαρχουν 3 κατηγοριες και κάθε κατηγορια θα παιρνει διαφορετικες ανταμοιβες.
δ.)Μεσω της εβδομαδιαιας καταταξης. Εάν καποιος Ελληνας βρεθει εντος 30αδας παγκοσμιως σε damage ,θα ανταμοιβεται εξτρα από το κρατος. Σιγουρα είναι ο ποιος δυσκολος τροπος γιατι χρειαζεται και χρημα αλλα η ανταμοιβη θα είναι αναλογη.
ε.)Επιδοτηση raw εταιρειων. Στοχος είναι να επιδοτειτο κρατος 20% των εταιρειων που θα φτιαχνονται στην χωρα. Ο τροπος που θα
γινεται αυτό θα ανακοινωθει σε μελλοντικο αρθρο.
 
Όλα τα παραπανω προγραμματα θα ισχυουν μετα από ενημερωση σε επομενο αρθρο. Εκτος από τα πρωτα
2 τα υπολοιπα ΔΕΝ ισχυουν αυτή την στιγμη. Στοχος να φτασουμε τα 300grd ημερησιως σε παροχες (δηλαδη περιπου 50% αυξηση από τις καθημερινες παροχες τωρα)
 
Δ)Δημιουργια stock σε grd .
 
Τελος εάν καποιοςενδιαφερεται να τρεξει το οτιδηποτε στην χωρα ,μπορει να μου στειλει ένα μηνυμα.

Support

AdminAdmin

Comments (8)

o7
o7 I wish you success in your campaign against FYROM. Watch out, they'll try not to get wiped out by staying in Cyprus. :/ 💪🇬🇷🇨🇾
07
o7
o7
o7
O7
ο7