HSF Hírek

Published in Hungary - Financial analysis - 06 Apr 2024 14:40 - 1

Tisztelt magyar állampolgárok,

Amikor megalapítottam a Hungarian Special Forces alakulatot, első gondolataim az voltak, hogy egy kormánytól független működő aktív közösséget alkossunk közösen .

  • Ezt olyan értelemben értem, hogy bárki is van kormányon nem hátráltatjuk a kormány munkáját, csak a Magyar állam biztonságát tartjuk szem előtt.
  • Viszont amennyiben az aktuális kormány veszélyezteti a Magyar állam függetlenségét vagy egységét bármilyen tevékenységgel, hangot adunk ennek.

Jelenleg az általam kínált fizetés 25 HUF ami a legtöbb bármelyik államhoz mérten,és az általam kínált felszerelések Q5 étel és Q5 fegyver.
A felszerelések ára most a napokban emelkedett minimálisan de nemzetközi szinten még az olcsó kategóriába esik,viszont a magyar piacon kevés vagy szinte nincs semmilyen alapanyag,ha ez továbbra is így lesz,egy minimális újabb emelés várható,de nem drasztikusan.

Később ha kialakul a csapat magja,és aktív kis közössége akár napi vagy 5 naponta egyben étel vagy fegyver jutalmakat kapnak az aktívabb tagok,viszont ehhez kell egy biztos háttér.

Tervben van egy Discord csoport létrehozása is a könnyebb kommunikáció miatt.

Support

Comments (1)

Ez korrekt. Köszönöm Miben tudok segíteni?