The Guardian

Manga - Newspaper from Croatia -

Published in Croatia - Political debates and analysis - 06 Apr 2024 22:47 - 5

Dobar dan,

U današnjem članku neću biti toliko opsežan niti detaljan iako mi je prvi odkad sam na poziciji predsjednika.

Naime na moj prvi edan, a u igri 10 edan Hrvatska je zatečena u katastrofalnom stanju. Bez ikakvog vodstva te bez ikakvih znakova života smo se ja i Nemeton odlučili probati promjeniti stanje u Lijepoj našoj.

Dok su druge države zauzimale regije sa bonusima, stvarale diplomatske odnose te razvijale svoje građane, Hrvatska je bila bez ikakvog vodstva i na zadnjoj regiji koja život znači za jednu edržavu. Naime na tome polju kaskamo za svima ozbiljnijima državama te nas čeka mnogo posla i ustupaka ako mislimo sebe vratiti među ozbiljne i jake države tako da je tu primarni cilj vlade normalizacija i dogovaranje uvjeta sa zemljama koje su okupirale naše regije. 

Ono što smatram najbitnijim prvim korakom prije bilo čega drugog je aktiviranje trome zajednice te pozivanje što je više igrača sa iskustvom igranja prethodnih igara u ovu igru da bi nam osnažili i svojim iskustvom vodili zajednicu u smjeru u kojem svi želimo ići. Tako da se naši ciljevi svode na stvaranje homogene aktivne zajednice i rješavanje svih unutarnjih pitanja.

Od jučer naša eHrvatska ima MU koji puca po naređenjima vlade, te se smatra djelom državne vojske upravo zbog svoje nepokolebljivosti izvršavanja zappvojedi naše vlade te bih pozvao sve aktivne igrače da se pridruže. Također od jučer smo dobili i prvu hrvatsku političku stranku u koju ste pozvani svi, te iskoristite prilike političke stranke prijavom za kongres da pomognete izvršavati naredbe vlasti brže i efikasnije.

Sve za Hrvatsku, Hrvatsku ni za što!

Support

Comments (5)

sub1/vote
o7
o7
0
samo da kazem k*r za lefski