Greek News

AtilaBG - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Warfare analysis - 07 Apr 2024 21:49 - 7

Καλημερα σε ολους,

οι ενημερωσεις απο εδω και περα θα βγαινουν πρωινες ωρες.

Στις πολιτικες εξελιξεις της χωρας μας.

Α)Χασαμε στον πολεμο στην Povadarie με σκορ 6-8 και πανω απο 10δις συνολικα στην μαχη ,το ξεραμε απο την στιγμη που εδωσε τις δωρεαν νουκ και υπηρχε ο τροχος οτι οι ισορροπιες θα αλλαξουν ,παρολα αυτα ημασταν πολυ κοντα

Β)Χασαμε και στο RW της Τουρκιας,βεβαια εκεινοι εριξαν διπλασιο damage απο εμας,οποτε τους καναμε drain. Ηταν μια περιοχη που δεν μας προσφερε τιποτα ουσιαστικο,παρολα αυτα τους κανουμε direct για να την ξαναπαρουμε πισω

Γ)Κερδισαμε στην eastern Macedonia που ηταν και το prio μας και κρατησαμε το 80% στο φαγητο.

Δ)Δεχομαστε επιθεση στην Μακεδονια ,που θα την κρατησουμε παση θυσια ενω παραλληλα εχουμε το RW της τουρκιας που μπαινει σε δευτερη μορια.

Στα Οικονομικα της χωρας μας

Α)Το προγραμμα παροχων φαγητου εχει μοιρασει συνολικα 17400 ψωμια με συνολικο κοστος 1032grd δηλαδη 250cc την ημερα μεσο ορο. Οι παροχες συνεχιζονται κανονικα.

Β)Τα εσοδα στο ταμειο μας ειναι ηδη 1μιση φορα πανω απο οτι περιμεναμε. Με 515grd αυτη την στιγμη για την ημερα 11. Ειμαστε υπερβολικα ικανοποιημενοι αλλα περιμενουμε να συνεχιστει το ιδιο και να αυξησουμε τα χρηματα στο ταμειο μας. Οταν φτασουμε τα 1000cc/μερα θα αρχισουν πλεον οι επιδοτησεις και σε καποια οπλα.

Γ)Το προγραμμα επιδοτησεων κτιριων τρεχει κανονικα ,ηδη 2 πολιτες εχουν συμπληρωσει την φορμα και συντομα θα λαβουν τα χρυσα τους.

Δ)Οπως ειπαμε οι νεες παροχες για τα χιτ ξεκινανε απο δευτερα,οποτε βαλτε τα δυνατα σας

Νεες Παροχες

Οι εβδομαδιαιες παροχες για το Top30 damage της εβδομαδας ξεκινησαν και θα δωθουν και για την εβδομαδα που μας περασε. Συνολικα καθε μελος της 30αδας θα λαβει 5000q5 food.


Support

Comments (7)

V
👍
o7
o7
O7
o7
ο7