Greek News

AtilaBG - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Warfare analysis - 08 Apr 2024 22:05 - 12

Καλημερα σε ολους,

Ξεκιναμε με την πολεμικη μας ενημερωση.

1)Αμυνθηκαμε με επιτυχια στην μαχη με τα σκοπια στην Μακεδονια και πλεον ξαναπερναμε στην αντεπιθεση.

2)Κερδισαμε την direct στην Τουρκια οπως θελαμε.

3)Χασαμε στο RW της Τουρκιας αλλα αυτο δεν μας ενοχλει πολυ ,χαλασαν 10 νουκ ενω χαλασαμε μολις 4 και συνεχιζουμε να τους κανουμε drain. Μακροπροθεσμα θα τους κερδισουμε ευκολα.

4)Αυτη την στιγμη εχει ανοιξει η τουρκια rw στην περιοχη που της πηραμε χθες,δεν ειναι η πρωτη μας προτεραιοτητα ,το παμε χαλαρα και βλεπουμε πως παει,μπορουμε παντα να επιτεθουμε με direct σε περιπτωση που χασουμε και να την ξαναπαρουμε πισω.

5)Η σημαντικη μαχη θα ανοιξει στις 11:00 Ελλαδος.

Στα Οικονομικα της χωρας μας.

1)Το προγραμμα παροχων ψωμιων συνεχιζεται και εχει μοιρασει 22.000 ψωμια με συνολικο κοστος 1326,28cc. Η τιμη του ψωμιου ανεβηκε καθως υπαρχει ελλειψη στο Market. Συνεχιζουμε να κανουμε comment για παροχες.

2)Το προγραμμα παροχων μεσω των hit ξεκινησε απο εχθες ,τα ψωμια θα μοιραζονται συνηθως στις 8:00 το πρωι ,δηλαδη την ωρα που βγαινει το αρθρο. Για την πρωτη μερα οι παροχες ειναι στα 1400 Ψωμια με κοστος 89.6cc. (Για σημερα μονο καποιοι θα τα παρουν πιο αργα ,παρολα αυτα εχει γινει η καταγραφη). Εχουμε δει οτι το συστημα κολλαει λιγο και δεν ειμαστε σιγουροι οτι δειχνει το ακριβες νουμερο ,παρολα αυτα δεν εχουμε αλλη λυση παρα να το ακολουθησουμε.

3)Το προγραμμα παροχων εβδομαδιαιου damage θα ανταμειψει 2 παιχτες που ηταν εντος 30αδας. Τον παιχτης Cris99 και τον παιχτη Patalos με 5000 ψωμια ο καθενας. Συνολικο κοστος 640CC.

4)Το προγραμμα επιδοτησεων συνεχιζει σταθερα ,οποτε μπορειτε να λαβετε μερος,αν δεν ξερετε που στειλτε μου ενα μηνυμα.

5)Στα ταμεια μας πλεον μπαινουν 600CC ημερησιως  με κοστος παροχων 384cc ημερησιως και με ανωτερο(θεωρω) 640cc για τις εβδομαδιαιες παροχες.

Καλη σας ημερα

V+S για να ανεβει πανω και να το δουν περισσοτεροι παιχτες

Support

Comments (12)

v
v
v+s
o7
👍💪
o7
O7
o7
o7
07
ο7
ο7