District56

Fudalam - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Financial analysis - 09 Apr 2024 04:45 - 5

Helló!

Sokat gondolkoztam azon az elnökünkkel, miként tudnánk egy kicsit előrébb lépni, hiszen nagyon szegényes az államkassza.
Nyilván 2 felé lehetne venni az irányt, vagy az edzőtermek fejlesztését támogatjuk, vagy pedig a gazdaságét.
Személy szerint, mivel az üzenőfalon az elmúlt napokban a legfőbb téma az éhinség, a kaja hiány volt, ezért ennek a támogatását javaslom. 
Ötletként felmerült bennem egy hitel. Kezdetben 3 db q5 búza nyersanyagtermelő cég építését javasolnám, hogy a kaja nyersanyag biztosítva legyen. A következő lépés pedig majd a Q5-ös kenyér gyár támogatása lesz. Akik megkapnák, vállalnák, hogy a termelést nem Magyarországon végzik, hanem mindig olyan helyre utaznak, ahol 100%-os búza termelés van. S ott termelnek. Nem sokkal, de nagyjából 10,5 golddal gyarapodna így az államkassza. Laugh
Másik téma, hogy mi legyen az adóvisszaigényléssel. Egyelőre nem támogatom, hiszen így is szegényes az államkassza, ha vissza is osztunk akkor meg végképp. a későbbiekben persze lehet róla szó.
Reggel, még több ötletem volt, csak elfeledtem őket Laugh Hozzászólásokban természetesen bármiyen javaslatot szívesen fogadok.

Legyetek kedves vote-olni, ha subot nem is kapok! Laugh

Fudalam

Support

Comments (5)

Sub már ment rég. Adóvisszaigénylés ne legyen semmiképpen. Szerintem elég sokan már most is utaznak a termelés miatt. Ami talán megfontolandó, hogy az aktív játékosok, akik 100%-os helyre járnak termelni kapjanak kölcsönt állambácsitól, hogy legyen nekik minél előbb q5 amit épp akarnak és szépen hamar vissza fizethetnék állambácsinak kis kamattal. Ilyet csináltunk a többi ilyen játékba is.
Jó tervek. Kérdés. Ha Magyar állampolgár vagyok, de a cégeimben Bulgáriában termelek manageri munkával, akkor az adót magyar állam kapja. És ha bérmunkást dolgoztatok?
Ha Bulgáriában termelsz, akkor a bolgár államé az adó. Aki neked dolgozik az forintot kap, így azután mindig a magyar államnak fizettek adót.
Az adó igen, az Bulgáriában lesz, de az állami kölcsönből némi kamattal felépített cégek-ből amit termelsz már eladhatod itthon, abból az adó már a magyar kasszába folyik + ugye, amit visszafizetsz kölcsönt meg némi kamatot, plussz nyereség, meg erősödnek a magyar játékosok, így a magyar állam is. Ez olyan dolog, amin mindkét fél nyer, míg pl. egy adóvisszatérítésen csak a játékos. Attól még nagyon messze vagyunk.
Most nyilván valamit valamiért. Annyira kevés a bónuszunk, Hogy szerintem be kell nyeljük, ha máshova megy az adó a munka után. Nagyobb szükségünk van a több nyersanyagra. Amúgy először én is minimális kamattal gondoltam a kölcsönt csak az elnökünk lebeszélt. Laugh