District56

Fudalam - Newspaper from Hungary -

Published in Hungary - Social interactions and entertainment - 11 Apr 2024 07:10 - 6

Helló!

Akkor egyelőre 3 Q5 búza raw cég építésére lehet pályázni, vasárnapig. 3 nyertes lesz, tehát nem egy ember kapja mindet! Fontos az aktivitás, illetve, kíváncsian várom, hol fogja a pályázó végezni a menedzseri munkát!
Ez egy hitel! 35 goldot ad az állam. S 4 hét lesz a visszafizetésre. Minden héten 10 goldot kellene visszafizetni, tehát 40 goldot összesen. Hamarabb természetesen vissza lehet fizetni!
Bárki pályázhat aki úgy érzi ki tudja használni ezt a kis segítséget, hogy előrébb lépjen az ország. Ha ez lefutott, de lehet még közben attól függően, hogy alakul az állam kassza. Kenyér gyár építési pályázat is lesz.
Amennyiben vasárnapig jól alakul az államkassza több nyertes is lehet! De 3 a minimum!

Fudalam

Support

Comments (6)

Sziasztok, én nyíltan szeretném beadni a pályázatomat strómannak. Termelni mindig ott fogok vele, ahol 100% a bónusz, a nyersanyagot a magyar piacra rakom ki eladásra mindig, 100%-át a 4 héten keresztül, ha viszik mint a cukrot, akkor utána is. Így némi adó is megy a kölcsön visszafizetése mellett. Utána (nincs pontos időpont), egy heti teljes termelését felajánlom a magyar államnak és majd komoly háború esetén valamennyit mindig. Nyilván 35 aranyért magamtól is tudok építeni, ha akarnék, ez most a "közös ügy" miatt tenném és ajánlanám fel. Az aktivitásommal nem lesz gond, eltűnni nyomtalanul, bejelentés nélkül nem fogok, csak halál esetén.
Kamattal? :/ Amúgy is nyer az állam fixen 3,5 aranyat a létrehozás után...
Tisztán emlékszem erev-en is kamattal kaptuk az államtól a támogatást. Pedig ott is nyert az alapítással is. Nyilván nem kell követni mindent, amit ott kitaláltak. De szegény az állam, mint a templom egere Laugh
A játékosai se gazdagok
Egyébként a másik cikk alatt lett volna lehetőség hozzászólni, akár ötleteket is adni! Nyilván elégedetlenkedni a legkönyebb. Smile
Szerintem teljesen jó ez így, ahogy van. Ha nincs más jelentkező, én viszem mind a hármat Laugh