OchiReci Chronicles

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 13 Apr 2024 14:24 - 5

Am luat inițiativa de a crea o nouă unitate militară în cadrul jocului nostru.

Această unitate va fi dedicată colaborării, antrenamentului și acțiunii coordonate în timpul misiunilor noastre pe teren.

Este momentul să ne unim forțele și să ne străduim să devenim cea mai eficientă și respectată unitate militară din joc!

Iată câteva detalii despre unitatea noastră:

Numele Unității: Lupii Carpatini

Obiective: Vom lucra împreună pentru a realiza obiectivele stabilite, fie că este vorba de cucerirea teritoriilor inamice sau de protejarea aliaților noștri.Mai mult decât, dacă intri în unitatea noastră și respecți ordinele noastre, vei fi echipat zilnic cu 100 food q5 si 20 arme q5, iar la lupte importante cota va crește! (la batali navale avem arme q5 de asemenea, dar normal zilnic donam pe strenght arme)

Antrenamente și Strategii: Vom organiza sesiuni regulate de antrenament și vom dezvolta strategii pentru a ne asigura că suntem pregătiți pentru orice provocare. Mai mult, vom ajuta conducerea să lupte în fiecare bătălie important pentru alianță.

Comunicare: Comunicarea eficientă este cheia succesului nostru. Vă încurajez să fiți activi în discuțiile noastre și să veniți cu idei pentru îmbunătățirea unității noastre.Comunicarea se face astfel:
Discord: Lupii-Carpatini
Whatsapp: https://chat.whatsapp.com/EsK08mtz0diKmmVR3nbU4L

Vă invit pe toți cei interesați să vă alăturați acestei noi aventuri militare! Haideți să arătăm lumii de ce suntem capabili împreună!

Vă așteptăm în unitate: Lupii Carpatini

Vă aștept să facem treabă, împreună!
Cu stimă și considerație,
OchiReci

Support

Comments (5)

Puțin hazardată înființarea unei noi unități militare, suntem doar câțiva jucători, momentan nu îi văd rostul. Pentru a putea intra în top 10, e nevoie de 40 de oameni activi... degeaba facem 10 unități militare dacă în fiecare sunt doar 1, maxim 2 activi...
Nu consider că e hazardată, și dacă găsesc 10-15 oameni activi cred că și-a îndeplinit scopul
Daca scopul acum e sa intram in top 10, l-am ratat total, si da, ne asumam asta, scopul nostru e sa facem o um cu oameni activi pe care sa ii crestem si la nevoia sa dea damage unde e nevoie, daca ne luam dupa clasamente, da suntem si o sa ramanem foarte jos pentru ceva timp
Cred ca Bunny se refera la top 10 la Weekly Tournament, asta fac toate tarile mari, concentreaza cei mai buni 40 de jucatori intr-o unitate pentru a luat reward-uri cat mai bune. Recompensele listate acolo sunt pentru fiecare jucator in parte
sa avem 10 oameni activi si e ok, nu imi bat capul cu topuri ca e prea devreme