Greek News

AtilaBG - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Financial analysis - 14 Apr 2024 23:14 - 13

Καλημέρα σε όλους, 

Στην σημερινή ενημέρωση δεν έχουμε να αναφέρουμε κάτι στο πολεμικό κομμάτι καθώς τα πράγματα είναι αρκετά χαλαρά μέχρι το σημερινό RW απέναντι στα Σκόπια σήμερα το βράδυ.

Στο οικονομικό κομμάτι δε ,σήμερα δεν θα κάνουμε την καθημερινή ενημέρωση αλλά θα ανακοινώσουμε τις καινούργιες παροχες από το κρατος και μια καινούργια επιδότηση.

Α)Αρχικά τα προγράμματα παροχων τρέχουν σταθερά και ο τρόπος συμμετοχής είναι ο ίδιος με πριν.

Β)Νέα παροχή από το κρατος και το πρόγραμμα "Μένουμε Σπιτι" που ξεκινάει να τρέχει από σήμερα Δευτέρα.

Αποφασίσαμε να παρέχουμε στους πολίτες μας σπίτια q1 ώστε να μπορούν να δουλεύουν καθημερινά 2 φορές αντί για μια.

Για τις επόμενες 6 ημέρες +1 η Δευτέρα(σημερα) ,καθημερινά το κρατος θα παρέχει 4 q1 σπίτια σε 4 πολίτες. Σύνολο σπιτιών που θα δώσουν στο πρόγραμμα είναι 28 την εβδομάδα. Τα σπίτια αυτά θα είναι δωρεάν για την πρώτη εβδομάδα.

Για την Δεύτερη εβδομάδα αφού πλέον θα έχετε βγάλει κέρδος 7χ19 133cc για να πάρετε το σπίτι θα πρέπει να καταβάλλεται στο κράτος 45cc. 

Τα 40cc θα είναι για την αγορά του καινούργιου σπιτιού (το κρατος θα επιδοτεί το υπόλοιπο κόστος)
Τα 5cc θα είναι για το πρώτο σπίτι που λάβατε δωρεάν την πρώτη εβδομάδα,και θα πρέπει να τα καταβάλλεται για 8 εβδομάδες (αν είστε εδώ 😀)

Απαραίτητη προϋπόθεση όταν έρθουμε σε επικοινωνία σε προσωπικό μήνυμα να μου σταλεί screenshot που δείχνει ότι δουλεύετε σε Έλληνα εργοδότη και να παραμείνετε σε αυτόν. Ο ίδιος εργοδότης στο τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να επιβεβαιώσει ότι δουλεψατε 7χ2 φορές για εκείνον.

Τρόπος συμμετοχής στα σχόλια με ένα Vote και την φράση "θέλω σπιτι",θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Γ)Επιδότηση εταιρειών Raw House.

Αποφασίσαμε να επιδοτησουμε το 20% του κόστους 2 εταιρειών raw που αφορούν τα σπίτια. Την εταιρεία με τα 100cc και την εταιρεία με τα 10g.

Κατά την γνώμη μας αυτές οι 2 είναι που συμφέρουν περισσότερο από τις 2 κατηγορίες (χρυσο-cc) και για αυτό θα επιδοτησουμε στο ΣΥΝΟΛΙΚΟ κόστος το 20%.

Απαραίτητες προϋποθέσεις είναι οι παρακάτω.

1)Πριν τις φτιάξετε πρέπει να μου στείλετε ένα μήνυμα να σας εξηγήσω την διαδικασία. 

2)Εφόσον θέλετε να λάβετε την επιδότηση θα πρέπει να συμφωνήσετε ότι θα πουλάτε σε τιμή που θα υποδεικνυεται από το κρατος στην ελληνική αγορά. Π.χ για χθες Κυριακή ή χαμηλότερη τιμή παγκοσμίως ήταν τα 0.02 cc ανά raw. Το κρατος θα σας ζητάει σε μήνυμα καθημερινά την τιμή που θα πουλάτε.

Στόχος? Να κάνουμε την ελληνική αγορά όσο πιο ελκυστική αλλά και να αγοράζει το κρατος στην φτηνότερη δυνατή τιμή, καθώς ετοιμάζουμε νοσοκομείο και περισσότερα σπίτια για τις παροχες .

3Οποιος θέλει να λάβει την παραπάνω επιδότηση θα πρέπει να ακολουθήσει τα παραπάνω, σε περίπτωση που κάποιος λάβει την επιδότηση και δεν ακολουθήσει τις παραπάνω οδηγίες θα διακόψουμε όλες τις παροχες προς το προσωπο του.

Καλή σας ημέρα 

Support

BillyGrande

Comments (13)

v
O7
o7
o7
o7
o7
o7
I want a house
ο7
"Θέλω Σπίτι".
Θέλω σπίτι... ο7
Θέλω σπίτι
o7