Duck's Newspaper

Harreki - Newspaper from Bulgaria -

Published in Bulgaria - Financial analysis - 29 Mar 2024 17:05 - 2

Здравейте,


Това е първата ми статия, така че се надявам да се получило Smile 

Тъй като много играчи съобщават, че идва уикенд на двойна енергия (енергията ще се зарежда два пъти по-бързо от сега), което означава, че ще се изисква повече хляб.

Реших да помогна на играчи, които проявяват интерес и желание. Всеки играч, който има нужда от хляб или енергия, може да дойде да работи при мен. Предлагам 4 варианта на желаещи играчи.


  • Вариант 1 - работите само за хляб. В този случай вие ще произведете 510 Q5 хляб (една работа произвежда 255 хляба, две работни точки произвежа 510 хляба). Ще бъдете възнаградени с 490 Q5 хляба (20 Q5 хляба ще ги използвам за финансиране на работници за житото, които служат за производство на хляб)
  • Вариант 2 - работите за хляб и оръжия. Ако желаете Q5 хляб и Q5 оръжия, в този случай ще произведете 255 Q5 хляба и 54 Q5 оръжия - в този случай ще получите 245 Q5 хляба и 50 Q5 оръжия (10 Q5 хляба и 4 Q5 оръжия ще бъдат удържани, като част за финансиране на вашето производство - жито/желязо)
  • Вариант 3 - работите само за оръжия. В този случай, вие ще произведете 110 Q5 оръжия ( една работа произвежда 55 Q5 оръжия, две работни точки ще произведе 110 Q5 оръжия). В този случай ще бъдете възнаградени с 100 Q5 оръжия (10 Q5 оръжия ще бъдат удържани за финансиране на работници за желязото, което служи за производство на вашите оръжия)
  • Вариант 4 - работите за злато/валута. Винаги ще гледам да бъдете възнаградени справедливо. Ако работите при мен и смятате, че заплатата ви е по-ниска, винаги сте добре дошли да ми пишете и ще кореагирам заплатата. Вашите работни точки в този случай ще ми помогнат за производство на жито/желязо, които произвеждам за нуждаещите се играчи.

Местата са ограничени за момента тъй като нямам достатъчно компании за жито. Ако се намери дарител на жито, което да го дарява/продава на евтино, то тогава мога да помогна на 20 граждани. Ако желаете да сте част от това нещо, моля, пишете ми на лично съобщение в играта или в дискорд (harreki) кой вариант ще желаете и ще го уредя за вас. 

Много важно уточнение - тази оферта е валидна само за граждани на Република България тъй като от тази програма, аз нищо не печеля, вероятно ще претърпя малко финансови загуби, но за мен е по-важно всички да се развиваме и да бъдем подготвени за бъдещи войни!

Послепис: Когато държавата има повече бонуси, вашите производства ще бъдат вдигнати, съответно ще бъдете възнаградени! 

Ако имате предложения или идеи, ще се радвам да ги чуя Smile 

Съединението прави сила! Успех на всички!

Support

Comments (2)

Добра инициатива. Браво!
Вот,съб и тъй нататъка Smile