Greek News

AtilaBG - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Financial analysis - 18 Apr 2024 21:48 - 13

Καλημερα σε ολους,

Στα πολεμικα νεα της χωρας μας.

Με επιτυχια αμυνθηκαμε τα RW των σκοπιων της Αιγυπτου και πλεον ειναι θεμα ωρων να κλεισει της Ιταλιας.

Με την Τουρκια οπως θα ειδατε ειχαμε ανοιξει ενα Training War για να φαρμαρουμε μεταλλια ,μετα απο την χθεσινη μαχη με τα σκοπια που ο προεδρος τους τανκαρε για εκεινους ,αποφασισαμε να το παγωσουμε μεχρι νεοτερας.

Στα οικονομικα της χωρας μας

Συμφωνηθηκε με Σουηδια και Ιραν να μας δωσουν συνολικα 3 περιοχες, Sand-Uranium-Rubber. Φυσικα με καποιο κοστος το οποιο θα αναφερθει στο τελος της θητειας για ευνοητους λογου, στο εξελ που θα δημοσιευθει στο discord.

Στα φαγητα εχουμε κρατησει το 80% και πλεον στα οπλα ειμαστε στο 70%. Εντος 3 ημερων θα ειμαστε στο 70% και σε σπιτια αλλα και σε οπλα θαλασσας.

Για να φτασουμε το 80% το οποιο ηταν και ο στοχος μας σε τουλαχιστον 3/4 των παραγωγων μας ,πρεπει να φτιαξουμε airbase.

Οσοι δεν γνωριζουν το airbase κοστιζει 50gold και 100.000House Raw Materials . 

Προτεραιοτητα μας ειναι το airbase να γινει στα houses και επειτα στα οπλα. 

Το κρατος ενημερωνει ολους τους πολιτες οτι αγοραζει Hrm στην τιμη των 0.023CC. Οποιος εχει παρα πολλα μπορει ειτε να ενημερωσει με ενα μηνυμα ειτε να τα βαλει απευθειας στο market και εμεις θα τα παρουμε απο εκει.

Ειναι μια επενδυση η οποια θα κοστισει κοντα στα 700g. Αυτη την στιγμη βαζουμε στα ταμεια μας εναν μεσο ορο ημερησιως απο 550cc. Ναι τις τελευταιες μερες ειμαστε σταθερα στα 640+ εως και 900 αλλα πρεπει να κραταμε τον συνολικο μεσο ορο.

Στοχος και τροπος αποσβεσης : Για να πουμε οτι θα κανουμε αποσβεση πρεπει να βαλουμε στα ταμεια μας εξτρα 14.000cc εντος ενος μηνα απο την ημερα που πηραμε το region. Κοιταμε σε μια ημερησια αυξηση της ταξης των 466cc. δηλαδη ο Μ.Ο μας να φτασει τα 1000+ CC. Για να γινει αυτο πρεπει ολοι οσοι δουλευουν τις εταιρειες στο εξωτερικο να δουλεψουν τις εταιρειες στην Ελλαδα. Ειμαι σιγουρος οτι μπορουμε να ξεπερασουμε αυτο το νουμερο ημερησιως.

Τελος, η χωρα μας επενδυει σε νοσοκομειο. Εως το τελος της ημερας θα εχουμε την δικια μας q5 εταιρεια νοσοκομειου.Μας κοστισε 630g.

Αυριο θα υπαρξει ενημερωση περι των οικονομικων εξοδων/εσοδων.

Support

Comments (13)

o7
o7
o7
o7
v
Ωραίος !
o7
Hail Spartans ! o7
O7
o7
o7
ο7
ο7