Greek News

AtilaBG - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Financial analysis - 23 Apr 2024 10:04 - 5

Καλησπερα σε ολους,

Αρχικα συγχαρητηρια σε ολους για την αμυνα στα 4RW +1 Rw που πρεπει να κερδισουμε σημερα ,της Αιγυπτου.

Επειτα απο συννενοηση με αρκετους πολιτες και μελη του κονγκρεσου αποφασιστηκε να σταματησουν οι παροχες φαγητου οποιουδηποτε τυπου. Οι λογοι ειναι οτι πλεον οι περισσοτεροι εχετε γεματες αποθηκες με φαγητο που δεν μπορειτε να χρησιμοποιησετε,ισως οι παροχες ηταν λιγο επιθετικεςCheeky και αφορουσαν μονο παιχτες που λογκαρουν 5-6 φορες την μερα και δεν χανουν ουτε energy και παιχτες με μεγαλο recovery κυριως τα ΣΚ. Πλεον πιστευουμε οτι οι περισσοτεροι εχετε καποιες εταιρειες που παραγεται φαγητο για τον εαυτο σας και μπορειτε να κανετε τα βασικα ωστε να εχετε μονοι σας αρκετο φαγητο. 

Παρολα αυτα ,οποιος χρειαστει βοηθεια με φαγητο μπορει να το γραψει η σε εμενα σε προσωπικο μηνυμα η στα feeds της χωρας και να ειστε σιγουροι οτι θα λαβετε βοηθεια.

Προς ενημερωση ολων των πολιτων,στο discord εχει ανεβει ενας προωρος ισολογισμος για τον μηνα Απριλιο,μπορειτε να τον βρειτε εκει.

Καταφεραμε πλεον να εχουμε 80% σε 3 bonus και αυριο θα εχουμε και στο 4ο bonus.

Για τις επομενες 7-10 ημερες θα κοιταξουμε να ξεχρεωσουμε οτι υπολοιπο εχει μεινει πισω και στην συνεχεια θα ξεκινησουμε να στοκαρουμε οπλα,οποιος παραγει οπλα μπορει να ερθει σε επικοινωνια με εμενα για να αγοραζουμε οπλα απο εκεινον.

Τελος την Παρασκευη θα υπαρξει 25% discount σε TG ,ισως υπαρξει η δυνατοτητα να επιδοτηθουν καποια TG ,ενας πρωτος υπολογισμος ειναι μαξ μεχρι q3. Παρολα αυτα εαν υπαρξει επιδοτηση θα υπαρξουν αυστηρα κριτηρια για το ποιος θα την δικαιουται.

Support

Comments (5)

O7
ο7
ο7
o7
o7