Greek News

AtilaBG - Newspaper from Greece -

Published in Greece - Financial analysis - 25 Apr 2024 09:16 - 5

Καλησπερα σε ολους ,

για οσους δεν εχετε δει το επισημο αρθρο στην αγγλικη εκδοση,υπογραψαμε σημερα NAP (Ειρηνη) με τα σκοπια.

Το λινκ του αρθρου : https://www.edominacy.com/en/article/892

Απο πλευρας μας θεωρω οτι κερδισαμε το μεγιστο που μπορουσαμε απο αυτη την διαμαχη που ξεκινησε σχεδον 30 ημερες πριν. Κρατησαμε ολα τα bonus που χρειαζομαστε και τους δωσαμε 2 αχρηστες περιοχες σε ανταλλαγμα με το να σταματησουμε να καιμε καραμελες gold rpg. 

Εχουμε μια καλη ευκαιρια να στοκαρουμε οσο παραπανω καραμελες rpg οπλα κλπ γινεται ,να φτιαξουμε δικες μας εταιρειες οπλων και να ειμαστε ετοιμοι για τους επερχομενους πολεμους.

Οσοι δεν εχετε την δυνατοτητα για Q5 εταιρειες οπλων μια καλη λυση ειναι οι Q3 εταιρειες σιγα σιγα με καμια 10αρια μπορειτε καλλιστα να κανετε ενα stock η να πουλησετε στο κρατος.

Επιδοτηση TG

Απο αυριο ξεκιναει η προσφορα με εκπτωση 25% σε ολα τα TG.

Αποφασισαμε  να επιδοτησουμε το 50% της καθε αναβαθμισης TG απο τα ταμεια του κρατους.

Το παραπανω ισχυει για αναβαθμισεις TG απο Q1 σε Q3. 

Το ποσο που σκοπευουμε να ξοδεψουμε σαν κρατος ειναι 450G για τις αναβαθμισεις,εαν δεν καταφερουμε να το δωσουμε σε εσας μεχρι και το απογευμα της Κυριακης ,θα επιδοτηθουν και TG απο Q3 σε Q4 με καλυψη κοστους 33% της αναβαθμισης.

Οροι και προυποθεσεις :
Α)Μελος του discord 
Β)Να ειναι ενεργος στις μαχες μας τις τελευταιες 10 μερες με πανω απο 500hits ανα ημερα. (εχω κρατησει σημειωσεις ποιος εχει βαρεσει παραπανω)
Γ)Να εχει 1 εγγυητη ,ο οποιος σε περιπτωση που ο παιχτης μπαναριστει η αλλαξει cs θα επιστρεψει το ποσο σταδιακα στο κρατος.

Στοχος μας ειναι να μην βασιζεται η χωρα μονο σε 4-5 ατομα αλλα ολοι σιγα σιγα να αναπτυχθουν και να ειναι σε θεση να βοηθησουν.

Για να δηλωσετε συμμετοχη ,πρεπει να μπειτε στο discord και να μου στειλετε ενα προσωπικο μηνυμα με το link του acc σας ,επειτα θα σας ζητηθουν καποια βηματα που θα πρεπει να κανετε.


Support

El_Tarlo

Comments (5)

ο7
v
V
o7
o7