OchiReci Chronicles

Published in Romania - Social interactions and entertainment - 25 Apr 2024 09:40 - 4

Bună seara tuturor, urmează să avem o luptă în League Wars cu Columbia la 21:00 ora Romaniei (imi cer scuze ca am gresit ora, eu is -1 fus orar si nu m-am prins, dar e bine ca avem timp sa ne organizam. scuzele mele profunde pentru eroarea asta, numai la time zone nu m-am gandit eu pe moment si nici nu o faceam daca nu mi se spunea pe chat Smile )


1. Vă invităm pe toți să participați e important să creștem în damage în concurs pentru a câștiga o mină de aur care ne va ajuta pe toți,


2. Dorim să vă rugăm să fiți cumpătați și cei care vor să dea de medalii de RH să intre pe discord pentru a ne organiza (intrați aici: https://discord.gg/EzdTZkSH). Sunt destule runde pentru fiecare și vor mai fi, cine nu prinde azi va fi ajutat în viitor.


Solicităm asta pentru a nu crea disesiune și a lupta organizat. 


Considerăm că un damage de 5 mil per rundă minim pentru RH ar trebui să fie suficient, dacă va exista cineva care va da mai mult probabil a fost selectat pentru respectiva rundă (dacă nu a fost va fi depășit de altcineva selectat sau chiar de noi). Dar lucrurile astea se vor stabili exact pe chat, de asta e important să fiți acolo!



Până acum avem așa: 

Runda 1: OchiReci, încep eu olecă mai tare să văd cum se comportă (am inceput bine s-a băgat hellspawn peste mine, ok)

Runda 2: Dellex - luată , deci se poate!

Runda 3: jimmy_uv - luată de asemenea!

Runda 4: He did it - si iar nu se poate ca s-a mai trezit unul shaddy 

Runda 5: vali2009 / reparam aici si ne revansam fata de vali dupa, a gresit el runda, a si iesit - he did it a luat-o (pe vali il tinem minte si ne revansam)

Runda 6: imzoth - luata de asemenea

Runda 7: la liber - aveau si berbecii care nu stiu sa scrie sau sa raspunda la mesaj loc, nu mai erau!

Runda 8: tot la liber ramane, descarcam ce avem free (pastram restu pentru maine)

...


per total 4/6 la selectie au luat, doi berbeci tot au existat si au fost si doua runde la liber. se putea mai bine mai ales ca au avut toti mesaj, articol, chat si tot au fost ce au fost, dar na se putea si mai rau si eu is multumit!


Menționez că Hero are probleme personale de rezolvat motiv pentru care cade în sarcina mea să vă comunic prezenta (doar noi putem trimite mass, prin natura funcților noastre oficiale - așa e construit jocul).


Toți ați primit următorul mesaj din partea mea (îmi cer scuze dacă a deranjat):


Bună seara, avem luptă cu Columbia diseară.


Vă invităm pe chat: https://discord.gg/EzdTZkSH pe toti care vor medalii


Detalii aici: https://www.edominacy.com/en/article/898


o7




OchiReci,

Mulțumim de înțelegere!




Support

Comments (4)

o7
o7
O7
o/